Konu: Cache Mining - Skin Hırsızlığı  (Okunma sayısı 419 defa)

#0 - 21.04.2023 11:14
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fernando Marchetti @GodFather7
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: son gerçekleşen bakımlardan herhangi birinde atılmış olmalı. ben yeni fark ettim.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar keyifli roller dilerim herkese. son bakımdan sonra @Slayertheconqueror den yaptırmış olduğum skinin @GodFather7 arkadaş sadece kafasını değiştirip attığınını @Slayertheconqueror kişisinden öğrendim ve bu @GodFather7 arkadaşın dosyayı alıp sadece kafa eklettiğini SS'deki skini yapan arkadaş söylüyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim şimdiden keyifli oyunlar.

#1 - 21.04.2023 11:54
Gerekli savunma gün içerisinde yapılacaktır.

#2 - 22.04.2023 01:37
Öncellikle iyi geceler, bayram telaşında olduğum için pek müsait olamıyorum savunmayı yarın gün içerisinde yolluyacağım tekrardan kusura bakmayın.

#3 - 23.04.2023 07:22
Öncellikle iyi bayramlar, şehir dışında olduğum için anca fırsat bulabildim. Pek fazla lafı uzatmadan birkaç değinmem gereken yerler var. Onları belirteceğim adminler zaten gerisini kendileri anlar.

Modeli ben Özyılmazlar showroomun'da ballisüt adlı yapımcıya yaptırdım modelde değişen kafa değişikliği, addidas texture eklenme ve aksesuarlar yüzük gibi birkaç tane.

Modelin çalıntı durumuna gelirsek böyle bir durum söz konusu dahi olamaz. Model İMVU model olmakla beraber İMVU'dan isteyen istediği modeli kullanması gayet normaldir.
Alt tarafa İMVU görüntüsünü de bırakıyorum.

Bu görüntüde gerekli kanıt mevcut. İMVU model olduğuna dair.
Gerekli savunma tarafımca yapılmıştır, daha fazla ileti gelmecektir. Sağlıcakla kalın Vice Yönetim Ekibi. Hayırlı bayramlar.

#4 - 25.04.2023 21:04
Böyle birşey saçmalık değil mi? sonuçta sunucu içerisinde olan birşey ben gidip X kişisinin skinini koplayasam oda aynısı bunu yapar aldığı skin yapımcısı onaylı kişi değil burada haklı olduğumu düşünüyorum iyi roller.

#5 - 25.04.2023 23:25
İMVU ve özel model olmadığı için herkes istediği modeli kullanabilir dostum, sunucu kurallarını gözden geçir. Fazla uzatmanın anlamı yok admin kararını bekliyelim.

#6 - 26.04.2023 21:32
Dostum skini ben özel bir yapımcıdan zaten satın aldım herkes aynı şekilde benim skini yükletecekse benim para vermememin ne anlamı var uzatmayacağım eğer bu şikayet üzerinde kişinin skininin silinmesini istiyorum sonuç olarak aynı skinden 2 adet olamaz sunucuda benim kullandığım skinde kafayı kopyala yapıştırma yapılmıştır iyi roller.

#7 - 27.04.2023 11:57
Dostum skini ben özel bir yapımcıdan zaten satın aldım herkes aynı şekilde benim skini yükletecekse benim para vermememin ne anlamı var uzatmayacağım eğer bu şikayet üzerinde kişinin skininin silinmesini istiyorum sonuç olarak aynı skinden 2 adet olamaz sunucuda benim kullandığım skinde kafayı kopyala yapıştırma yapılmıştır iyi roller.
O tarz bir durum söz konusu bile değil, daha fazla ileti kirliliğine devam etme dostum. Sonuçlanmasını bekle.

#8 - 02.05.2023 21:26
Merhabalar, şikayette yer alan skinler incelendi; gerekli karşılaştırmalar yapıldı. Öncelikle yaptığınız savunmada bulunan görsel size ait değil, şikayeti açan kişinin skinindeki kafa texturesi bile sizin oyuna eklettiğiniz skinin dosyalarında bulunmakta. Skin silinecek ve herhangi bir değişim hakkı tanınmayacak.

Ek olarak yapılan savunma dolayısıyla @GodFather7 'ye "Yönetimi Kandırmaya Çalışmak" sebebinden oyun içi ceza verilecek.