Toggle navigation
VICE
Forum
Forum
Okunmamış Mesajlar
Cevaplar
Sunucu Kuralları
Harita
Oluşum Tanıtımları
Karakter Tanıtımları
Genel Sohbet
Ara
Üyeler
Yönetim Ekibi
Kurulum
İlanlar
VCP
Market
Market
Bakiye Yükle
Market Geçmişi
 Karakter Başvurusu
Ticket
Ticket
Yeni Ticket Gönder
Açık Ticketler
Kapalı Ticketler
Giriş Yap
Kayıt Ol
Vice Roleplay
»
Sunucu Bilgileri
»
Oyuncu Şikayetleri
»
Oyuncu Şikayetleri Arşiv
»
turhan hajdari - cache mining
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Konu: turhan hajdari - cache mining (Okunma sayısı 327 defa)
Troubadour
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Jonathan Alberstein
Sivil
Uyruk:
Israil
Doğum Tarihi:
26.06.2003
ViceSocial:
@
64
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Denise Gaines
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
26.01.2005
ViceSocial:
@
1
- 17.04.2023 23:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
@Fidelity
Turhan Hajdari
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
@Javelin
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler
:
Göster
Gizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
: Arkadaşa geçenlerde benim skinimi kullandığına dair bir şikayet açmıştım ve skinin silineceği söylenmişti fakat skin silinmemiş. Bunun üstüne arkadaş dokunan eden yok diye benim özel olarak yaptırdığım bir diğer skini de sunucuya ekletme gereği duymuş sanırım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar
:
Göster
Gizle
Arkadaş skini yükletmiş ve rollerinde kullanıyor. Kafada oluşan ışık bugu bile tıpatıp aynı, cacheden çalıp yükletmiş resmen.
Skini o zamanlar onaylı skin yapımcısı Javelin'e yaptırmıştım.
Skinler bende yüklü bir şekilde duruyor. Sanırım bundan sonra diğer skini de yükletmeyi düşünüyor, akıllanmamış.
Ek açıklamalar(varsa):
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=143065.0
Arkadaşa açtığım bir diğer şikayet fakat o skin de haftalardır silinmemiş.
İşlemler
Fidelity
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Juan Cotilla
Sivil
Uyruk:
Meksika
Doğum Tarihi:
04.09.1990
ViceSocial:
@
41
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Barkev Carnegie
Sivil
Uyruk:
Ermenistan
Doğum Tarihi:
15.01.2000
ViceSocial:
@
1
- 18.04.2023 02:10
Merhaba arkadaşım. Akıllanmamış gibi tavırlar hiç hoş değil. Bundan öncede sana demiştim, hiç bir şekilde senden çalmadım internet sitesinden bulduğum discordlarda bulduğum bir skindi. Bundan ziyade skin fotoğrafını attığımda skin yapımcıları onaylayıp ekliyorlar. Bundan da ziyade karalamak adına böyle bir şey yapmaktan ziyade bana mesaj atıp anlaşabilirdik.
İşlemler
Troubadour
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Jonathan Alberstein
Sivil
Uyruk:
Israil
Doğum Tarihi:
26.06.2003
ViceSocial:
@
64
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Denise Gaines
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
26.01.2005
ViceSocial:
@
1
- 18.04.2023 20:27
Geöen
Alıntı yapılan: Fidelity - 18.04.2023 02:10
Bundan da ziyade karalamak adına böyle bir şey yapmaktan ziyade bana mesaj atıp anlaşabilirdik.
Geçen sefer mesaj attığımda da senin umrunda bile değildi, şimdi de benim umrumda değil.
Skini attırmadan önce onaylı skin yapımcılarına discord üzerinden ulaşıp sunucuya yüklü olup olmadığını sorman gerekiyor. Eğer çalıntı skin paylaşan dclerin birinden bulduysan bu senin sorunun, yapacak bir şey yok.
Önceden açtığım şikayet ve bu şikayette bulunan ilgili skinlerin silinmesini istiyorum.
İşlemler
Troubadour
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Jonathan Alberstein
Sivil
Uyruk:
Israil
Doğum Tarihi:
26.06.2003
ViceSocial:
@
64
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Denise Gaines
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
26.01.2005
ViceSocial:
@
1
- 18.04.2023 20:46
yok artık bunu da mı? bunun da silinmesini istiyorum, aynısı bende yüklü
İşlemler
Javelin
- 22.04.2023 19:48
çalmayın haram haram
İşlemler
Troubadour
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Jonathan Alberstein
Sivil
Uyruk:
Israil
Doğum Tarihi:
26.06.2003
ViceSocial:
@
64
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Denise Gaines
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
26.01.2005
ViceSocial:
@
1
- 25.04.2023 23:36
Sonuçlandığında bende ve arkadaşta da yüklü olan bu 3 skinin onun hesabından silinmesini talep ediyorum.
Kafanın da priv olmasından kaynaklı arkadaşın ilerleyen zamanlarda aynı kafayla yükleyeceği yeni skinler için de şikayet açacağımı şimdiden söyleyeyim. Karakterinin belli başlı bir rol geçmişi olabilir fakat bundan sonra başka kafayla devam etmesi gerekiyor.
Karşı tarafın savunmaya ekleyeceği bir şey yoksa sonuçlanabilir.
İşlemler
raistlinn
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Dante Houghton
Sivil
Uyruk:
Ingiltere
Doğum Tarihi:
11.9.2001
ViceSocial:
@
54
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Leo Hamilton
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
11.05.2002
ViceSocial:
@
10
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Humphrey Mercado
Sivil
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
05.06.1962
ViceSocial:
@
3
- 02.05.2023 01:31
Merhabalar, önceki şikayette skininizin silineceği söylenmişti, bu şikayette yer alan skinler de silinecek.
Yalnızca 1(bir) adet skin değiştirme hakkınız bulunmaktadır, skin ekleteceğiniz zaman ticketınıza bu mesajı referans gösterin.
İşlemler
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
Vice Roleplay
»
Sunucu Bilgileri
»
Oyuncu Şikayetleri