Konu: [01.05.2023-Zacarias_Covarrubias] Rolden kaçma  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2023 21:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Oyun:Zacarias_Covarrubias Forum:Barbaros_Gomez    N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Yok N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:01.05.2023 - 21:20 civarlarında N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Devam eden aktif bir rol varken rolden bilerek/isteyerek çıkmak

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
 Devam eden aktif bir rol varken rolden bilerek/isteyerek çıkmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Motorumla giderken birden gelip beni motordan attı daha sonra geri geldi ve aramızda kavga çıktı ikimizinde canı azken birden oyundan çıktı ve kendi isteğiyle,tekrardan oyuna girip beni sıkıştırıp yumruklayarak motoru çaldı ve gitti. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa):Gereğinin yapılmasını arz ederim. N/A

@Pasha
« Son Düzenleme: 01.05.2023 22:10 Cyrxtk »

#1 - 01.05.2023 21:38
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=93177.0
Buradaki şablona göre şikayeti güncelleyin lütfen.

#2 - 01.05.2023 22:28
@Barbaros_Gomez en kısa sürede savunmanızı gerçekleştirin.

#3 - 02.05.2023 08:56
selamlar, loglardan kontrol edilebilir kişi ile bir brawl rolündeydim sonra crash yedim ve oyundan attı. sonrasında oyuna girdiğimde karakterle yeniden karşılaştım. Ve yeniden karşılaştıktınan sonra bu karakterle role devam ettim, brawlımı attım ve kişinin motorunu çaldım. Burada herhangi bir ihlal yok, kişinin aldığı ekran görüntüsü rolün öncesine ait, teşekkürler.

#4 - 02.05.2023 11:42
selamlar, loglardan kontrol edilebilir kişi ile bir brawl rolündeydim sonra crash yedim ve oyundan attı. sonrasında oyuna girdiğimde karakterle yeniden karşılaştım. Ve yeniden karşılaştıktınan sonra bu karakterle role devam ettim, brawlımı attım ve kişinin motorunu çaldım. Burada herhangi bir ihlal yok, kişinin aldığı ekran görüntüsü rolün öncesine ait, teşekkürler.
Daha önce dediğim gibi rol başlamadan önce Bincoya doğru giderken o ara sokakta Car Jack yaptın ve sanki bir de ben sucluymusum gibi gelip kavga çıkardın,role devam ettim ve sen kavga esnasında oyundan çıktın.Kendi isteğiyle çıktı yazdığı için crash yediğinide farz etmiyorum.Başka bir oyuncuyada aynı şeyi yapmışsın Car Jack.Rol ortasında çıkmaktan ceza almasan bile Car Jackten almalısın teşekkürler.

#5 - 02.05.2023 11:56
Car Jack'e dair hiçbir kanıtın yok, gereksiz suçlamaları kabul etmiyorum. Motorunu rollü çaldığının ekran görüntüsünü de iletebilirsin  :D

#6 - 02.05.2023 13:04
Car Jack'e dair hiçbir kanıtın yok, gereksiz suçlamaları kabul etmiyorum. Motorunu rollü çaldığının ekran görüntüsünü de iletebilirsin  :D
Ben şikyaetimi açtım,bekliyorum söyliyeceklerim bu kadar sen istediğin yalana başvurabilirsin beni ilgilendirmez kalan süreçte gereğinin yapılmasını arz ediyorum söyliyeceklerim bu kadar daha fazla konuşmaya gerek yok.

#7 - 02.05.2023 17:24
jail atabilirsiniz

#8 - 03.05.2023 20:17
Kişi ceza alacak.