Konu: Sonia_Raskolnikov  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.04.2023 19:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sonia_Raskolnikov @Sonia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kayıtta bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8. Bug Abuse

Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: dur ihtarlarına uymadı ve kaçmaya başladı, yaklaşık 10 15 dakika takip ettikten sonra esc bug yaptı veya teleport hilesi bilmiyorum ne kullanıyor arkadaş yaptı ve yok oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 29.04.2023 07:17
@Sonia 24 saat içerisinde savunma.

#2 - 29.04.2023 10:23
Herhangi bir hile kullanmıyorum arkadaşın videosunda da görüldüğü gibi ara ara map yüklenmelerinde böyle takılmalarım oluyor PC'den kaynaklı buda esc atmışım gibi gözükebiliyor, kovalamaca 25-30 dakika sürdü böyle bir şeyden faydalanmak gibi bir niyetim olsaydı öncesinde yapardım. Kasıtlı olarak yapmış olduğum bir şey yok kovalamacanın başından beri belli başlı bölgelerde takılmalardan dolayı bu olay ile karşılaştık. Keşke videonun tamamını atsaymış arkadaş orada da görülürdü. Dediğim gibi herhangi bir kasıtla bir şeyden faydalanmadım.
« Son Düzenleme: 29.04.2023 10:26 Sonia »

#3 - 29.04.2023 12:58
Video kaydından kişinin pingli olduğunu anlayabiliyorum sadece. Bu gibi durumlarda kişinin adını oyundan aratıp oyunda olup olmadığını kontrol edin. @Sonia Benzer bir durumda karakteriniz yasaklanabilir bilginiz olsun. Karakter ceza almayacak.