Konu: Ducatro - Wim Krone  (Okunma sayısı 140 defa)

#0 - 27.04.2023 15:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Ducatro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Evgeny Cherchesov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/04/2023 15.08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear Rp - Refurse Rp - Yaralı kural ihlali - RKİ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Wim Krone adlı arkadaşı vurduk kendisi buna çok sinirlenmiş olmalı ki role uymadı Fear ve yaralı rolü yapmayarak bize ateş etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Birlik lideri olmasına rağmen böyle bir ihlal yapıyorsa üyeleride aynı şekilde yapar bu yüzden daha fazla ceza almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 27.04.2023 16:31 akaBenitaX »

#1 - 27.04.2023 16:07
Role uymama ve fear rp lik hiç bir durum yok, ek olarak "DM" atıp bunu role sürdürdüğünüz için ve böyle bir rol olmadığı için kalkıp ateş edip devam ettim, farkettiysen /b /do /pm hepsinden yazmana rağmen sana bir kere bile cevap vermedim.

#2 - 27.04.2023 16:26
Kimseye dm attığımız yok ilk ateşi açanda sensin zaten vurulduğun halde kalkıp tekrar ateş açarak rk ihlali yapıyorsun.

sslerde görüldüğü gibi karakterin yaralı olmasına rağmen silahlı karakterime küfür ediyor ve tekrar hesaplaşacağız diye tehditler savuruyor hadi bunu geçtim yaralanmandan daha yarım saat bile geçmemesine rağmen kalkıp ateş açıyorsun?

#3 - 27.04.2023 18:02
Dinime küfreden müslüman olsa, arkadaşların yaptığı haraketide buraya eklemek isterim, bunu yaşadıktan sonra tüm zevkim kaçtı.
Spoiler: GösterGizle

#4 - 27.04.2023 18:12
Onun yaptığı ihlal onu ilgilendirir senin söylediğine göre ihlale ihlal ile karşılık verdin buna izin veren bir politika varsa sunucuda problem yok bizde bundan sonra ihlale ihlal ile karşılık veririz ama öyle bir politika yok ise senin ceza almanı talep ediyorum.

#5 - 27.04.2023 18:18
Onun yaptığı ihlal onu ilgilendirir senin söylediğine göre ihlale ihlal ile karşılık verdin buna izin veren bir politika varsa sunucuda problem yok bizde bundan sonra ihlale ihlal ile karşılık veririz ama öyle bir politika yok ise senin ceza almanı talep ediyorum.
Onun yaptığı ihlal onu ilgilendirir diyorsun, ihlale göz yummanı anlayamadım.

#6 - 27.04.2023 18:30
Onun sana vurduğunu bile şimdi gördüm yani göz yumduğum bir şey yok.

#7 - 27.04.2023 19:16
Onun sana vurduğunu bile şimdi gördüm yani göz yumduğum bir şey yok.
Anladım

#8 - 27.04.2023 21:12
Karakter ceza alacak.