Konu: DM , TERÖRİZİM : Maske 51968  (Okunma sayısı 144 defa)

#0 - 26.04.2023 22:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 51968

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.04.2023  - 21.52

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adam ben meslek yaparken durduk yere sıkıyo çok kez sıkıyor aynı kişiler arkadaşı banlandı fakat gruplar igsde sıktılar hayla sıkıyolar video alabildim anca bunu atabilirim başka videom yok

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://streamable.com/spz16j

Ek açıklamalar(varsa): - Yeter artık rol yapamıyoz heryerde gördükleri an sıkıyolar banlayın birde giremesinler yada akıllansınlar tanımıyom etmiyom pmden tehtid ediyolar sen bunu yaptın şunu yaptın diye fakat tanımıyom rolümde olmadı bir insan durduk yere işsiz gibi benim gibi yeni başlayan adama niye odaklanır hep sıkar?

#1 - 26.04.2023 22:17
Kardeşim senden özür diliyorum. Rol zevkini bozduğum için özür dilerim seni tehtit falan etmiyorduk bu arada pmden sadece bizim birliğin r20'sine küfür ettiğinden dolayı sıktık.
Bu seferde aynı sebepten kusura bakma. Özürümü kabul edip şikayeti kapatabilirmisin?

#2 - 26.04.2023 22:24
abi günah değilmi ben kimseye sövmedim sadece yolda rol yaptık anama sövdünüz rolde bende sövdüm sizde peşimi bırakmadınız tanımıyom etmiyom bırakında bak arkadaşınızda ban yedi bizde bu sunucuda rol dönüyor zannediyorduk fakat burdada dm var bozmayın sunucuyu zaten sayısı az :manifdog

#3 - 27.04.2023 02:46
Doğru Şablon ile şikayeti tekrar açın.