İyi akşamlar. Öncelikle savunmamın gecikme sebebi, hazırlandığım üniversite sınavı için hazırlık sınavında olmam. Beklettiğim için yönetici ekibinden özür diliyorum. Olaya girmem gerekirse, DM olayları yaşandığı sürecin öncesinde, Jungle8 çıkışında S.Vecchio'nun verdiği bir rol üzerine V.Changretta karakteriyle role girecektik. O sırada, yapacağımız anlaşmalı rolü V.Changretta karakteri ile planlarken, Hood bölgesinde düşürüldüğünü öğrendim. Tekrardan söylüyorum, olayın Kasparov tarafından yapıldığının bilincinde dahi değildim, o rolde de bulunmadım. V.Changretta karakteri, çoğunlukla legal bazlı bir karakter olduğu için, bunu o an klasik bir DM olarak düşündüm. Rolün gecikeceği için ise, üçümüzün birlikte yapacağı anlaşmalı role dahil olan S.Vecchio karakterinin yöneticisine bu tarz bir PM atma durumunda bulundum. Attığım PM'in, savaş hakkında bir info niteliği taşır şekilde atılmadığını belirtmek isterim. Buna rağmen, bu tarz PM'lerin hatalı olduğunun bilincindeyim. Olayı yaşayan Kasparov üyeleri ve yapılan rol ile alakam yok (Kişisel ve rolsel olarak). PM'in tek sebebinin, yapılacak anlaşmalı birlik içerisinde bir rol yüzünden olduğunu tekrardan belirtmek isterim. Bu savaş, ihtar gönderilerek veya bu tarz bir şey ile açılmadı, baskın atılarak başlatıldı. Savaşın başladığından haberim yoktu.