Savunmanı merakla bekliyorum çünkü silahlı bir adama yumrukla ne biliyim 
Merhabalar, savunmamı bu mesajı alıntılayarak yapıyorum. Bu tarz iğneleyici veya kışkırtıcı mesajlara gerek yok, seni tanımıyorum. IC ve OOC olarak da sana bir garezim yok. Yaptığına anlam veremedim. Savunmamı sade ve iğneleme olmadan yapacağım. Yukarıdaki SS'de olduğu gibi, ateş eden kişiye yumruk attığım doğru. Fakat bu konuda bir kaç detay da var. Kendisi, çatışmanın başladığı andan beri yukarıdaki kişi ile meşgul, beni görmüyor. Ben de bu fırsattan istifade sadece isabet eden bir yumruğu atıp, dengesini bozduktan sonra beni fark ediceğinin IC olarak bilincinde olarak kaçıyorum. Eğer bu yumruğu, bana ateş ettiği sırada üstüne koşarak (O rolde onların adamlarının yaptığı gibi) atsaydım, evet belki burada Fear RP kurallarına dahi karşı geldiğimi kabul ederdim. Fakat karakterimi görmeyen, görüş açısında olmadığım bir kişiye kenardan gelip, merdivenlerden düşürme amacı ile yumruk atarak (Ki bu durumla ilgili açtığı DM videosunda merdivenden düşürmeyi başardığım görülmekte.) yapmış olmamın bir PG kural ihlali olduğunu düşünmüyorum. ''Küfür yüzünden ateş açtılar'' konusuna da değinmem gerekirse, bu ateşi şöyle açıklayabilirim. Karkterim, ateş açan karakterler, sadece bir küfür üzerine orada değiller. Jungle8 açılışından ayrıldığım sırada, ekibimde olan bir arkadaşımın tartıştığını görüp yanlarına gidiyorum. O sırada duyduğum şeyler ise ''Kapı numarası (numarayı hatırlamıyorum) burası, sorun istiyorsanız buraya gelin'' şeklindeydi. Biz de buraya bu amaçla gelip karşılık verdik. Savunmam bu kadardı. (Son anlattığım şeyler konuyu saptırmak için değil, başta bir küfür için silah çektiler açıklaması için.) Not olarak da bırakmam gerekirse, silah çekilmesi gerektiğini savunmadım. Adamlarım çekti, role uyum sağladım. Karar yöneticinindir.