Konu: Hermann_Lehmann @FouReis  (Okunma sayısı 147 defa)

#0 - 18.04.2023 13:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hermann_Lehmann @FouReis Declan_Dillon @B_E_K_O

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM - Güveli Bölge Kural İhlali Emotesiz Ateş

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün jailimi bitirdim ve oyuna girdim, eski Bertuzzi karakteri olduğumdan Bertuzzi hooduna felan baktım, sonra oradan market caddesine çıktım, oradan inerken arkadaşları tanımamama rağmen ateş açtılar. DM ilhalilini gerçekleştirerek, onların hoodundaydın diyorlar, kanıtlarını atarlar. Emotesiz Ateş DM, + GBI Hermann_Lehmann DM + GBI ise Declan_Dillon

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): 1 Ay sonra oyuna giriyorum, iki üç rol yapmak için, arkadaşlar beni tanımadığı halde  sıkıyor. DM arayışında olan 2-3 çocuk. Gerekenin en ağır, caydırıcı şekilde verilmesini istiyorum. Tekrarını yapmasınlar.
Ek olarak GBI'de vurulduğum için Yaralı rolünü yapmayacağım. Declan emote verdi, fakat Hermann_Lehmann adlı arkadaş emote vermeden sıktı. Hermann_Lehmann 3 İhlal,  Declan_Dillon'a 2 ihlal. 10 saniyede 5 ihlal yapan bir birlik, gerisini size bırakıyorum.

« Son Düzenleme: 18.04.2023 13:40 leux »

#1 - 18.04.2023 21:19
@FouReis @B_E_K_O yirmi dört saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin lütfen.

#2 - 19.04.2023 14:45
hesap şifremi yeni bulabildim savunma atacağım.

#3 - 19.04.2023 16:28
onların birliğinde değilsin ama it gibi onların hoodunda koşturup god açarsın. ne hikmetse lucas senin için kapıyı açıyor  :D
« Son Düzenleme: 19.04.2023 16:35 B_E_K_O »

#4 - 19.04.2023 21:27
Karakter cezalandırılacak, bariz şekilde ihlalleri görebiliyoruz.