Konu: Lucas Leggio [19.04.2023]  (Okunma sayısı 173 defa)

#0 - 19.04.2023 03:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas Leggio @Justies

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse rp, ortak nezaket

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı düşürüyoruz, araca bindirip kaçıracağız role uymuyor, /b bölüyor ve ortak nezakete uymayan saçma sapan cümleler kuruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu savaşta jail yiyenlerin silahları siliniyordu diye hatırlıyorum, bu arkadaş da mahrum kalmasın

#1 - 19.04.2023 21:26
@Justies yirmi dört saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin lütfen.

#2 - 20.04.2023 01:45
İlk olarak merhaba,

Arkadaşlar birlik hoodumu bastıkları sırada beni düşürdüler. Sonrasında da kaçırmaya kalkıştılar. /do'dan bunu yapamayacaklarını belirtmeme rağmen /b bölüp rolü baltaladılar. Burada benlik bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sonrasında da yetkiliye rapor attım ve raporuma bakıldığında role uyum sağlamamız ve sürekli roleplay kuralına uymamız gerektiğini belirtti. Bu sırada da yetkili rolü durdurmasına rağmen kişiler RK ihlali yapıp beni tekrardan düşürdüler. Zaten ss'de de RK ihlali yaptıkları mevcut. Ayrıca 2.ss'de tekrar düşürüldüğüm de insanlık haliyle /b'den küfür ettim. Ardından "Wrong" yani yanlışlıkla yazdığımı belirtsem de kişiler bundan istinaden ss alıp ss'i kırpmışlar. Kırpılan ss'de her ne kadar kanıt niteliği taşınsa da karşı taraf yapmış olduğu ihlalleri yetkililerden saklamaktadır, bunun sebebi zaten kırpılmış bir ss'in arkasındakilerdir. Burada Sherlock'culuk yapmaya gerek yok, kırpılmamış bir ss atın ki sizin yaptıklarınız da gün yüzüne çıksın. Bu kadar korkmayın  :manifdog

Uzun lafın kısası, kişiler hood basıyor ve beni kaçırmaya çalışıyor. Bunun olup olmayacağını yetkili ile konuşurken beni rol dışı tekrar silah ile düşürüyorlar ve sonrasında da kendileri, birlik askerlerim tarafından düşürülüyorlar. Bunun sonucunda da kaçırılma rolünü yapamıyorlar.

#3 - 20.04.2023 02:53
Çok şey yazmışsın ama aslında hiç bir şey yazmamışsın. Onaylı hood'dan 1 kişi kaçırma hakkımız var. Bilerek oyaladın ve arkadaşlarını oyuna soktun. "beyler seri oyuna girin hoodu bastılar düştüm kaçırmaya çalışıyorlar girin" bunları dediğini biliyoruz. Ss kırpılmış demişsin, üstteki ss'de zaten olan chati neden alttaki ss'e de koyayım? Ss'de her şey net belli chat kırpması var sadece. İnsanlık hali küfür edemezsin bide wg yazmış bak hele noldu acaba kedin klavyeye çıktı o mu yazdı? Savunma yapıyorsanız düzgün yapın. Oyun için söylediğiniz yalana değmez. Şurada en fazla alacağın ceza 800 dk her şey ortadayken konuyu farklı yerlere çekiyorsun. Hile göndermesi yapmışsın o hood baskınında 2 adamınız tp attı, bir tanesi god açtı. Bunu sen de biliyorsun hile konusu açacaksan önce kendi birlik üyelerinin gta'larını incele ahbap cleo dosyalarınız oyun dosyanızı geçmiş gelmiş bana hile göndermesi yapıyorsunuz. Komik.

#4 - 20.04.2023 03:10
Çok şey yazmışsın ama aslında hiç bir şey yazmamışsın. Onaylı hood'dan 1 kişi kaçırma hakkımız var. Bilerek oyaladın ve arkadaşlarını oyuna soktun. "beyler seri oyuna girin hoodu bastılar düştüm kaçırmaya çalışıyorlar girin" bunları dediğini biliyoruz. Ss kırpılmış demişsin, üstteki ss'de zaten olan chati neden alttaki ss'e de koyayım? Ss'de her şey net belli chat kırpması var sadece. İnsanlık hali küfür edemezsin bide wg yazmış bak hele noldu acaba kedin klavyeye çıktı o mu yazdı? Savunma yapıyorsanız düzgün yapın. Oyun için söylediğiniz yalana değmez. Şurada en fazla alacağın ceza 800 dk her şey ortadayken konuyu farklı yerlere çekiyorsun. Hile göndermesi yapmışsın o hood baskınında 2 adamınız tp attı, bir tanesi god açtı. Bunu sen de biliyorsun hile konusu açacaksan önce kendi birlik üyelerinin gta'larını incele ahbap cleo dosyalarınız oyun dosyanızı geçmiş gelmiş bana hile göndermesi yapıyorsunuz. Komik.
Birliğinde hile olmayan adam yok, ben gayet güzel savunmamı yaptım burada ahkam kesmeyi bırak. Orada da kimseye oyuna gir demedim, dediysem dedim derim senden çekinecek değilim. Adamlar zaten oyundaydı hooda döndüklerinde hepiniz düşürdüler, ayrıca oradan nasıl gittiniz oralara hiç değinmiyorum. Uzun uzun yazmışsın fakat yarısını anca okudum zamanımı ona harcayamadım. Burada yetkililerinin kafasını boş yere karıştırıyorsun, sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#5 - 20.04.2023 22:44
@Pasha savunmamı yaptım, sonuçlanmasını bekliyoruz.

#6 - 21.04.2023 00:11
Lucas Leggio karakteri cezalandırılacak. Her ne olursa olsun /b üzerinden küfür edip saygınızı bozmamalısınız.