Konu: Klaus_Rostislavovich ESP KULLANIMI  (Okunma sayısı 648 defa)

#10 - 20.03.2023 18:58
Hilelerle fazla aram yok sana link bulamayacağım ama sendekini atarsan herkes görmüş olur :)

Yok sağ ol. Daha bir olay yok sanırım, sonuçlanabilir.

#11 - 21.03.2023 07:43
Senin için diğer hile şikayetlerine baktım ve bir adet ss aldım.

Demek ki gözüküyormuş silah değil mi :)

#12 - 21.03.2023 15:19

Bu Esp değil, sobeit. Sunucuda hile koruması diye bir şey var, kullanıyor olsam bile giremem, ayrıca bu tarz modlarda silah elde tutulduğunda görebilirsin, boyunda asılı olan silahı göremezsin, silah senin boynunda asılıyken nasıl görmemi bekliyorsun? Şikayet sonuçlanabilir.

#13 - 21.03.2023 15:35

Bu Esp değil, sobeit. Sunucuda hile koruması diye bir şey var, kullanıyor olsam bile giremem, ayrıca bu tarz modlarda silah elde tutulduğunda görebilirsin, boyunda asılı olan silahı göremezsin, silah senin boynunda asılıyken nasıl görmemi bekliyorsun? Şikayet sonuçlanabilir.
Sunucudaki hile koruması o kadar üst düzey değil sadece bunu konu hakkında bilgilendirmek istedim.

#14 - 21.03.2023 19:11
Kardeşim senin okuman yazman yok mu ben o ssi zaten sunucuda olan bir hile şikayetinden aldım o hile vice rp de açıldı ayrıca sobeitin içindeki esp özelliği oluyor o mantıken esp oluyor ben sana niye sobeit şiksyeti açayım sen esp kısmını kullanmışsın sadece.

#15 - 21.03.2023 19:51
Kardeşim senin okuman yazman yok mu ben o ssi zaten sunucuda olan bir hile şikayetinden aldım o hile vice rp de açıldı ayrıca sobeitin içindeki esp özelliği oluyor o mantıken esp oluyor ben sana niye sobeit şiksyeti açayım sen esp kısmını kullanmışsın sadece.

Hitap şekline özen göster, yazdığını okuyabiliyorum. Ne bu pasta mı? Sadece sevdiğim yerden falan mı yiyorum. Öyle bir olay yok, uzatmak istemiyorum kendi kendine başka hileler çıkartmaya çalışıyorsun. Sonuçlansın bana yeter.

#16 - 22.03.2023 00:12
Daha fazla alakasız yorum gelmemesi için kilit. İncelenecek.

#17 - 18.04.2023 01:37
Savunma yeterli görüldü. Aynı oyuncuya farklı bir hile şikayeti açılırsa bu şikayet referans alınarak değerlendirilecek.