Konu: [17.04.2023 - Anastasia_Malkova] Mixing, İllegalin İllegali İhbarı, Agresif RP  (Okunma sayısı 255 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2023 02:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anastasia_Malkova @Reznov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Madeline_Mills David_Hutchinson Gunnar_Bauer Joseph_Anderson Ashley_Clarkson Jackie_Castelli Brian_Sullivan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.04.2023 / 01:01 - 01:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Mixing, İllegalin İllegali İhbarı, Gereksiz Agresif Rol

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Anastasia'nın erotic shopuna malzeme almaya gidiyorum ve arkadan bir önceki gece tartıştığım Salvatore geliyor, ardından bir anda bana karşı agresif yol yapılmaya başlanıyor, tehdit ediliyorum (burası mixing). Mixingin ardından olay OOC olarak anlatılıp Ic olarak anlatılmadığı akıllara gelinip gereksiz agresif rolün ortasında neden agresif rol yapıldığı açıklanıyor ve düşürülüyorum.

RK sürem bittikten saatler sonra ben intikamımı almaya gidiyorum ve Anastasia beni polise ihbar ediyor. Polis geliyor beni tutukluyor bıçağımı alıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

gereksiz agresif rol ve mixing + illegal olduğu kanıtı

illegal olduğu kanıtı 2

polise ihbarı ve polisin beni alışı

Ek açıklamalar(varsa): Bıçağımın iadesini talep ediyorum, eğer polise bir illegal tarafından ihbar edilmeseydim o bıçak bende kalacaktı.

#1 - 17.04.2023 02:34
@Reznov en kısa sürede savunmanızı gerçekleştirin.

#2 - 17.04.2023 02:53

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Madeline_Mills David_Hutchinson Gunnar_Bauer Joseph_Anderson Ashley_Clarkson Jackie_Castelli Brian_Sullivan

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Mixing, İllegalin İllegali İhbarı, Gereksiz Agresif Rol

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Anastasia'nın erotic shopuna malzeme almaya gidiyorum ve arkadan bir önceki gece tartıştığım Salvatore geliyor, ardından bir anda bana karşı agresif yol yapılmaya başlanıyor, tehdit ediliyorum (burası mixing). Mixingin ardından olay OOC olarak anlatılıp Ic olarak anlatılmadığı akıllara gelinip gereksiz agresif rolün ortasında neden agresif rol yapıldığı açıklanıyor ve düşürülüyorum.

RK sürem bittikten saatler sonra ben intikamımı almaya gidiyorum ve Anastasia beni polise ihbar ediyor. Polis geliyor beni tutukluyor bıçağımı alıyor.

illegal olduğu kanıtı 2

Ek açıklamalar(varsa): Bıçağımın iadesini talep ediyorum, eğer polise bir illegal tarafından ihbar edilmeseydim o bıçak bende kalacaktı.

Selam, şahit olarak yazılmışım orada ilk ihbar Conroy Grannel tarafından yapıldı, eklemek istedim.

#3 - 17.04.2023 03:38
Kanıt atabilir misin bende oranın ssi yok.

Alıntı
N/A

illegal olduğu kanıtı 2

Selam, şahit olarak yazılmışım orada ilk ihbar Conroy Grannel tarafından yapıldı, eklemek istedim.

#4 - 17.04.2023 23:13
illegal olduğunun bir tane de mesaj kanıtı, 6334430 numarası Anastasia Malkova'nındır.
mesajda görüldüğü üzere *engellendiniz* tarzı bir mesaj atarak nonrp yaptığının da dikkatini çekerim, bu kadar yüksek saatli bir oyuncunun kuralların hepsini hiçe sayarak oynaması ne kadar doğru? bana sorarsanı e-bayden hesap almış olabilir

kendisi illegal olmasına rağmen tekrardan beni polise şikayet ediyor

#5 - 18.04.2023 00:08
Karakter cezalandırılacak.