Konu: [15.04.2023 - Latrelle_Hodges] RK  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.04.2023 01:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Latrelle_Hodges @Noirew

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: kişi düşüyor, bir saat sonra oruç başına vurmuş sanırım unutup tekrar çatışmaya katılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Düştüğü yer videonun 6. saniyesi:
Spoiler: GösterGizle

Tekrar çatışmaya katılıyor:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi ihlali gerçekleştirdiğini açtığım oluşum şikayetinde itiraf etti, savunması aynı olacak. SS'leri derleyip ekledim.
Kişinin hile olduğunu düşünmüyorum öyle zaten, buna uyarak RK yapamam. Üstünlük kurup hile açıyor ve hileyi role dökecek hiç değilim.

#1 - 15.04.2023 04:36
Merhaba. Açtığım hile şikayette karşı tarafının hile açarak üstünlük sağladığını farkettim Bu benim taraftan çatışma videom

Bu da karşı tarafta 3 hit attığım üzere canı oynamıyor,, hile açarak üstünlük sağlayıyor. O yüzden bu RK'a uymak istemedim.. God açtığı zaten çok belli olmakta O yüzden bu RK' ihlaline uymak istemedim. Karşı taraf hile açtığı için onun hilesine göz yumup rolün devamını ilerletmek istemedim, saçma bir karar olurdu. Hile açıp üstünlük kuruyor, kişiye de God'dan şikayet açtm, yakın zamanda sonuçlanabilir..

#2 - 15.04.2023 13:31
yazık arkadaş kendini admin sanıyor. hit atamamış sonra kendi kendine hile teşhisi koyup rol iptal edip rk rolünün yapılmamasına karar vermiş. birliğindeki oyunculara da böyle çok güzel örnek oluyor. sonuçlanabilir

#3 - 15.04.2023 15:31
Latrelle Hodges Revenge Kill sebebiyle cezalandırıldı.