Konu: Gerardo Gutierrez Joshua Schreier metagaming 14.04.2023  (Okunma sayısı 122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.04.2023 00:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerardo Gutierrez, Joshua Schreier @cha0s @Dukkha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vice halkı.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.04.2023 16:17:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming kuralını ihlal eden genel örnekler:
- Sesli sohbet, /pm gibi kanallardan yer bildirmek
- IC kanallar üzerinden OOC konuşmak (normal konuşma, /aw, /w, vb.)
- Aynı araçta gezerken seslide konuşmak ve roldeki kararlara ses üzerinden karar vermek
- Önceki karakterinizin ölümünü bilmek/birinden öğrenmek ve bunun için intikam almak
- Vurulduktan sonra Discord'dan arkadaşınıza veya birliğinize @everyone atıp vurulduğunuz haber etmek
- Polislerin yerini arkadaşlarınıza OOC kanallardan belirtmek
- Maskeli kişinin IDsine bakıp oyuncu listesinden ismini bulmak ve tanıyor gibi davranmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların eli ayağı birbirine girince herhalde pm kanalı üzerinden açtıkları god mode ile sokağı basıp ben vurulmam gibisinden cümleler kurup meta yapmış. IC bir drive-by planı rolü yok. Gereken cezayı almalılar, iyi geceler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kendi silahıyla vuruldu, arkadaşın kendi ssi ve illegal kural ihlali adı altında açtığı şikayettede aynı ss bulunuyor.
« Son Düzenleme: 15.04.2023 00:25 rollinpeace »

#1 - 15.04.2023 00:26
godı falan nerenden çıkarıyon kanka çok kafanda kurma yalan olursun.
Ayrıyeten arkadaş teklif etti ben reddettim burada metalık bir olay yok, kabul edip db kaldırabilirdim. Savunma bu kadar benim için.
« Son Düzenleme: 15.04.2023 00:30 Dukkha »

#2 - 15.04.2023 00:32
Hile şikayetlerine bak ben olmam sen yalan olursun tanımam etmem seni  :-\ adminin spec attığını bilmesen gidip kaldırırsın, ya korktuğundan kaldırmamışsın ya da mantıken chaos kankinin godundan dolayı. Gereken işlem uygulansın. Beni düşüremezler dediğine göre büyülerine çok güveniyor arkadaş :thumbsup:

#3 - 15.04.2023 00:33
zaten mix teklifini kabul etmiyorum. başka ihlaller yapmaması için arkadaşımı admin izliyor diye uyardım.
« Son Düzenleme: 15.04.2023 01:02 Dukkha »

#4 - 15.04.2023 15:11
Joshua Schreier banlı.

@cha0s PM üzerindeki üsluplara dikkat etmelisiniz, tekrarında ceza alırsınız.