Konu: Jimmy Panucci - CJ - Refuse RP - Yaralı Kural ihlali  (Okunma sayısı 145 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.04.2023 17:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @FlowenTx  - Jimmy Panucci

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Peter DiGotta - Gabriel Vazquez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bölgede bulunan üç karakterimiz ile sözlü tartışmaya giriliyor ve Jimmy karakteri telefonda karşımızda açık bir şekilde makineleri satmayacağım sanırım lazım olucak dediği için bir kavga doğuyor bu sırada sistemsel olarak düşüyor yanındaki karakterlerin emote atmasına rağmen hiç bir emote takibi yapmayıp üstüne yaralı olmasına rağmen arabaya alıncakken CJ atıp araba ile birlikte kaçıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/k7z2tg

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.04.2023 18:49
Kişi resmen sunucuyu trollemek için oynuyor. Rollerde türkçe terim kullanmalar, carjack atmalar, refuse rpler havada uçuşuyor.
Caydırıcı bir ceza verilirse eminim bir daha yapmaz.

#2 - 09.04.2023 06:19
Wulquen arkadaşı fazla kızdırmışım tüm günün kudurarak benim açığımı arıyor neyse.

Ortada bir sebep yokken karakterime saldırıp kaçırma rolü yapmaya çalıştırlar. Bende /me araca atlar ve kaçar diye emote hazırladım o an atamamışım sorun yok ceza alabilirim. İyi günler.

#3 - 09.04.2023 06:57
Wulquen arkadaşı fazla kızdırmışım tüm günün kudurarak benim açığımı arıyor neyse.

Ortada bir sebep yokken karakterime saldırıp kaçırma rolü yapmaya çalıştırlar. Bende /me araca atlar ve kaçar diye emote hazırladım o an atamamışım sorun yok ceza alabilirim. İyi günler.

Emin olabilirsin dostum kimseyi kudurttuğun falan yok yaptığın rol kaliteni belli ediyor.

Keşke  ortada  bir sebep yokken karakterime kaçırma saldırma rolü yapmaya çalıştılar deyip admin kandırmaya çalışmasaydın  madem böyle bir durum var neden şikayet açmadın? 

Yaptığımız rolün ssleride var savunmana devam etmek istersen onlarıda ekleyebilirim ayrıca hangi durum olursa olsun rol bitene kadar beklemen ve kural ihlali yapmaman gerekirdi her neyse sonuçlanabilir.

#4 - 10.04.2023 23:05
Jimmy Panucci karakteri ceza alacak. Ek olarak @FlowenTx şikayet konusunun altında kışkırtıcı kelimeler kullanmaktan kaçının. Sizi bu konu da uyarıyorum.
Şikayetin sonlandırılması nedeniyle konu kızağa çekilecek.

« Son Düzenleme: 10.04.2023 23:30 Pasha »