Konu: [06.04.2023 - Thorstein Haugen] RK Kural İhlali  (Okunma sayısı 102 defa)

#0 - 06.04.2023 23:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thorstein Haugen @Fam43

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Thorstein, Fam43'ün birliğinden birisi beni olaydan elli dakika öncesine kadar vurmasına rağmen geldi ve ateş açtı. Bir saat içinde aynı birlikten iki kişi ateş açtı, kısaca.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Thorstein'in vurduğuna dair kanıt:

Olaydan yaklaşık bir saat önce vurulduğuma dair kanıt:

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı almasını arz ederim.

#1 - 06.04.2023 23:56
Kişi motorlu bir şekilde etrafta dolanıyor rk lı olduğuna dair herhangi birşey gözükmüyor. Kimin rklı olduğuyla herhangi bir bilgim yoktu sende vurulmana rağmen motorlu bir şekilde dolaşıyorsun. Sdo kullanarak yaralı olduğunu belirtmek gerekiyordu.

« Son Düzenleme: 07.04.2023 00:13 Fam43 »

#2 - 07.04.2023 00:28
Kişi motorlu bir şekilde etrafta dolanıyor rk lı olduğuna dair herhangi birşey gözükmüyor. Kimin rklı olduğuyla herhangi bir bilgim yoktu sende vurulmana rağmen motorlu bir şekilde dolaşıyorsun. Sdo kullanarak yaralı olduğunu belirtmek gerekiyordu.

Birliğinizin çaylağı birini vuruyor, çavuş bilmiyor. Senin bunu bilmen gerek R18 olarak, ben sürekli sdo ile gezecek değilim, 300 saniye bitiyor insanlik hali unutabiliyoruz.

#3 - 07.04.2023 00:39

Birliğinizin çaylağı birini vuruyor, çavuş bilmiyor. Senin bunu bilmen gerek R18 olarak, ben sürekli sdo ile gezecek değilim, 300 saniye bitiyor insanlik hali unutabiliyoruz.

Seni vurduktan uzun bir süre sonra oyuna girdim işim olduğu için, insanlık hali olarak o da unutmuş olabilir. R18 olmam birşey değiştirmiyor. Attığın ekran görüntülerindeki saatlere ve aradaki zaman farkına bak derim.

#4 - 07.04.2023 13:55
Kişi RK'lı olduğunuzu bilmiyor olabilir, vurulduğunuzda etrafta gezmemelisiniz.