Konu: [03.04.2023 - Ashley Clarkson] Silah kuralı Retarted RP  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2023 18:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ashley Clarkson @spyixgod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.04.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Silah kullanım kuralları
Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuncu şikayetlerini dolaşırken bir hile şikayetinde video gördüm. Ashley Clarkson karakteri sivil olmasına rağmen Deagle kullanarak çatışma rollerine giriyor. Sivil karakterlerin silah kullanmasının yasak olmasından ötürü silah kurallarını şikayete eklemek istedim. Bunun yanı sıra basit sözlü bir kavgayı anladığım kadarıyla silahlı role çevirmiş, bu da yasaktı en son. Basit olaylarda silah çekip sıkanlar ceza alıyordu. Ve bunun yanında VCPD'de Çavuşluk yapan bir karakterin aracıyla şehri terörize edercesine şehrin göbeğinde silah çekip adam vurması bana saçma geldi. Retarted RP'i de bu yüzden ekledim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/3d33ss

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Videoyu silmesin diye yedekledim. Ekstra ileti de atmayacağım. İyi çalışmalar.

#1 - 03.04.2023 18:26
Merhaba, sıralamasıyla iddia edilenlere yanıtımı göndereceğim.
-Sivil bir karakter silah kullanamaz diye bir kural yok ek olarak böyle bir gerekçe realistik açıdan bile olumlu karşılanılacak bir durum söz konusu değil
-Basit sözlü bir kavga değil. Şikayet açarken paylaşılmış olan kanıt niteliğini taşıyan her görüntüyü incelemenize rağmen sadece belirtmek istediğiniz yeri kanıt olarak buraya sunmuşsunuz. O rolün bir öncesi var, sizinle alakası olmamasına rağmen açmış olduğum şikayet neticesinde bana oynuyorsunuz.
-VCPD bünyesinde teğmen bir karakterin bile arabasını kullanıyorsam kime ne? Orada şüphe duyulan durum bile olsa oyun içi gelişen bir durum. Oyun dışıyla kıyaslanıpta şikayete dökülmesi trajikomik.

#2 - 04.04.2023 14:07
Ceza verilecek bir durum yok, farklı şikayetten ceza verildi.