Konu: Antonio Smirnov - Çoklu ihlal  (Okunma sayısı 145 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2023 15:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @pars_x

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAR JACK, TROLLING, RETARTED RP, EMOTESİZ İŞLEM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal mesleğimi yapıyordum, bir anda drop yedim ve arkadaşa çarpacakken durdum fakat çarpmadım, daha sonra küfürler etmeye başladı ve bana sinirlenip sadece kovalamaya başladı, aracımı bozmaya çalıştı. Mesleğimi yapmamam için elinden geleni yaptı. Kişnin Yetersiz Rol Bilgisinden yasaklanmasını istiyorum, ihlal bir tane değil ki, sayısız.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen yasaklansın veya en ağır cezayı alsın.

#1 - 14.04.2023 17:21
@pars_x Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 14.04.2023 18:26
Olayın başlangıcı senin iğrenç araba kullanmandan kaynaklanıyor arabayı kullanamıyorsun sürekli IC'de boş boş atarlanıyorsun https://i.hizliresim.com/bcf89az.png
Kendinden nefret ettirecek kıvama geldin videoyu kırpıyorsun ve ek olarak Aracını tren raylarından kullanıp gelip sorgulama gibi kelimeler kullanıyorsun

#3 - 14.04.2023 18:28
Ayrıca ben 1.5 senedir bu sunucudayım ve sadece bir kere Ortak Nezaketten jail yedim onun dışında hiç bir ceza kaydım yok brooo   [12.01.2022] Antonio Smirnov adlı karakter breackner isimli yetkili tarafından Ortak Nezaket (121192.0) sebebi ile 150 dakika cezalandırıldı.

#4 - 14.04.2023 18:34
İğrenç kullandım denemez, drop yedim ve oyun geldiğinde önümde sen belirdin. Bundan dolayı IC'de düzgün şekilde konuştum seninle ama tehdit edici ve küfürlü konuşmadan dolayı bende sana o şekilde davrandım. Ben bir ihlal yapmadım, şikayet açan benim. Savunman bittiyse daha fazla ileti atmaya gerek yok. Sonuçlanabilir, olayın en başını anlatıyorsun ama zaten en başından video aldım.

#5 - 14.04.2023 18:39
Yav kardeşim sen hep drop yiyorsun ama ben anlamadım ki ne zaman bi cr atsan ya da arabayı çok kötü kullansan drop yiyorsun :D

#6 - 14.04.2023 18:45
Sadece bu olay yüzünden sinirim bozuldu cezam neyse çekeceğim daha fazla savunmam yoktur @breackner

#7 - 14.04.2023 22:33
Kişi ceza alacak.