Konu: [31.03.2023 - Joshua Holman] Türkçe terim.  (Okunma sayısı 84 defa)

#0 - 31.03.2023 14:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Joshua Holman @Jadekk13

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gabriel Vazquez
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.03.2023 13:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Türkçe terim kullanıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/6r0vszl

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın ceza almasını istiyorum, rol desteği almasınıda tavsiye ederim. Bir çok kez türkçe terim kullandı rollerimizde.

« Son Düzenleme: 31.03.2023 15:03 argentby »

#1 - 31.03.2023 14:49
Bir çok kelime ve sözcük kullanıyoruz bazen dikkat etmeden türkçe terim kullandığımız oluyor bunu tekrarlamayacağım ufak bir olay bunun için şikayet açmak yerine uyarabilirdin ki amacın bu değil dostum. Tekrarladığım taktirde cezaya razıyım.Ama araştırdığımız zamanda kelimenin türkçe değil farsça olduğunu anladım.Rol desteği alma konusuda biraz ooc olarak hakarete giriyor tavrın hoş değil bu kadar agresif olmana gerek yok bu bir oyun. Uyarabilirsin dediğim gibi kelimeyi tekrarlamayacağım.
« Son Düzenleme: 31.03.2023 14:52 Jadekk13 »

#2 - 31.03.2023 14:53
Bir çok kelime ve sözcük kullanıyoruz bazen dikkat etmeden türkçe terim kullandığımız oluyor bunu tekrarlamayacağım ufak bir olay bunun için şikayet açmak yerine uyarabilirdin ki amacın bu değil dostum. Tekrarladığım taktirde cezaya razıyım.Ama araştırdığımız zamanda kelimenin türkçe değil farsça olduğunu anladım.
Normalde şikayet açmayacaktım fakat türkçe terim kuralını bir çok kez çiğnedin ve bende bu yüzden şikayet açma gereği duydum.

#3 - 31.03.2023 14:55
Bir çok kelime ve sözcük kullanıyoruz bazen dikkat etmeden türkçe terim kullandığımız oluyor bunu tekrarlamayacağım ufak bir olay bunun için şikayet açmak yerine uyarabilirdin ki amacın bu değil dostum. Tekrarladığım taktirde cezaya razıyım.Ama araştırdığımız zamanda kelimenin türkçe değil farsça olduğunu anladım.
Normalde şikayet açmayacaktım fakat türkçe terim kuralını bir çok kez çiğnedin ve bende bu yüzden şikayet açma gereği duydum.
Dediğim gibi keltoş kelimesinin farsça olduğunu görüyorum.Yazdığınız "devlet" kelimesi'de arapça,tekrarlamayacağım iyi oyunlar dostum.

#4 - 31.03.2023 14:59
Savunman bu kadar ise şikayet sonuçlanabilir. @Jadekk13

#5 - 31.03.2023 19:02
Yolun seyrini değiştiren bir durum yok, kişi hatasının farkına varmış. Ceza verilmeyecek bu seferlik uyarıyorum. K&A.