Konu: [27.03.2023 - Eldar Nosadze] Çeşitli ihlaller  (Okunma sayısı 125 defa)

#0 - 27.03.2023 20:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eldar_Nosadze @Razy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mongols MC birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak

Emote vermeden silah çekmek

1) GENEL İLLEGAL KURALLAR
Legal/sivil karakter canlandıran oyuncular şehirdeki Hood Onaylı ve Onaylı birliklere karşı gereken yerlerde Fear RP yapmalıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla trafik kazası rolüne girdik yaklaşık otuz dakika boyunca beni takip etti birliğimin hooduna geldim ve sivil/legal olmasına rağmen hood bölgemizde ateş açtı. Emote vesayre de vermedi. Sıkması için de hiçbir sebebi yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş hem sivil hem sıkması için hiçbir sebebi yok. Emote vermeden birlik hoodumuza gelip 10'a yakın kişi varken ateş açıyor. AFK idim ve oyuna girince düştüğümü gördüm.

#1 - 27.03.2023 21:01
@Razy ayıp sana

#2 - 27.03.2023 21:06
bizim olduğumuz yerde sen ne hakla sıkarsın? @Razy

#3 - 27.03.2023 21:07
Öncelikle şunu söyleyeyim, şikayeti doldurmak için boş yazılar yazmana mana veremedim, ne yaşandıysa onu yazmalısın.

Kirby karakteri ters şeride girerek aracıma çarpıyor ve agresif rol sergiliyor, ben de aracına tekme atıyorum. Aracına tekme attığım için şahıs beni rolde ezme gereği duyuyor ve aşağıda bıraktığım sslerde'de görebilirsiniz karakterimi aşağılıyor. Ben karakteri bir süre takip ediyorum ve mekanını buluyorum. Oradan geçerken aralarından hangisi hatırlamıyorum birisi bana silah çekiyor ve kaçıyorum. Aradan on dakika geçiyor ve Kirby karakterini korkutmak amaçlı çatılarına çıkıp ateş ediyorum. Burada amacım karakteri katiyen yaralıya düşürmek değildi, bir kez sıkıp kaçacaktım fakat hasar yemedi. Ben de videomu açıp 3-4 el daha ateş ettim ve kayıt aldım. Arkadaş sonrasında düştüğünü söylüyor fakat bana pek inandırıcı gelmedi. Fotoğraf ve videom aşağıdadır. Şunu da eklemek istiyorum hood onaylı bir birliğe üye değilsin, hood bölgen seni korumuyor yani. Videoda emote verdiğim görülebilir.

Spoiler: GösterGizle

https://streamable.com/d84fyr

Dediğim gibi god olduğunu farkettiğim/düşündüğüm için sıkmaya devam edip video aldım, herhangi bir yaralıya düşürme amacım yoktu. Attığın fotoğrafta oynama olduğunu düşünüyorum.

#4 - 27.03.2023 21:14
God hilesi olduğumu düşünüyorsan hile şikayeti açabilirsin, videoda AFK olduğum apaçık ortada. Oyuna girince düşüyorum zaten, gelelim diğer konuya. Trafik kazası rolü geçirmişiz ve "Erkeksen gel dövüşelim, yemedi mi?" gibi ithamlarda bulunuyorsun. Ben de eziyorum. Onun sonrasında otuz dakika takip ettin ve hooda gelip ateş açtın. Kurallarda da belirtildiği gibi trafik kazası ve küfürleşme rollerinden sonra ateş açamazsın, üstüne üstlük etrafta birlikten insanlar varken.

#5 - 27.03.2023 21:16
bizim olduğumuz yerde sen ne hakla sıkarsın? @Razy
Şikayet ile ilgisi olmayan toksik insanların yanıtları silinirse sevinirim.

#6 - 27.03.2023 21:18
God hilesi olduğumu düşünüyorsan hile şikayeti açabilirsin, videoda AFK olduğum apaçık ortada. Oyuna girince düşüyorum zaten, gelelim diğer konuya. Trafik kazası rolü geçirmişiz ve "Erkeksen gel dövüşelim, yemedi mi?" gibi ithamlarda bulunuyorsun. Ben de eziyorum. Onun sonrasında otuz dakika takip ettin ve hooda gelip ateş açtın. Kurallarda da belirtildiği gibi trafik kazası ve küfürleşme rollerinden sonra ateş açamazsın, üstüne üstlük etrafta birlikten insanlar varken.

Ben senin kim olduğunu bilemem, henüz yeni bir oluşumsunuz. Hood onaylı değilsiniz ve alnında Mongols yazmıyor değil mi? Söylediğim gibi ateş açmamdaki sebep korkutmaktı ama baktım hasar yemiyorsun bir kaç el daha ateş edip videoya kaydettim. Sonradan hasar yedim yalanına da anlam veremedim sampaddon kurulu olmasa bile alt tabdayken hasar yemezsin evet ama sonradan hasar alma gibi bir durum söz konusu bile değil. Savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

#7 - 29.03.2023 11:54
Karakter ceza alacak.