Konu: (Adam Arvin - Meta-Pmden rahatsızlık verme)  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.03.2023 19:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adam_Artvin @zSwindLeR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/03/2023 - 18:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Meta - Pmden rahatsız etmek

Alıntı
4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.
Metagaming kuralını ihlal eden genel örnekler:
- Sesli sohbet, /pm gibi kanallardan yer bildirmek
- IC kanallar üzerinden OOC konuşmak (normal konuşma, /aw, /w, vb.)
- Aynı araçta gezerken seslide konuşmak ve roldeki kararlara ses üzerinden karar vermek
- Önceki karakterinizin ölümünü bilmek/birinden öğrenmek ve bunun için intikam almak
- Vurulduktan sonra Discord'dan arkadaşınıza veya birliğinize @everyone atıp vurulduğunuz haber etmek
- Polislerin yerini arkadaşlarınıza OOC kanallardan belirtmek
- Maskeli kişinin IDsine bakıp oyuncu listesinden ismini bulmak ve tanıyor gibi davranmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'tede görüdndüğü gibi pmden nerdesin gibi sorular sorup wg yazıyor burada meta yaptığı anlaşılıyor. Ayrıca şikayet konusunu açtığımdada pmden rahatsız ediyor pm- veriyor :/

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum. Arkadaş rolsel olarakta biraz değişik davranıyor tam olarak rol dersi yok sanırım, rol dersi verirseniz sevinirim.

#1 - 25.03.2023 20:50
Selamın Aleyküm şöyleydi ben asla rolümde hata yapmam, benim gibiler asla hata yapmaz, ego kasmiyorum Dantenin yaptığı ooc kin, ic yaptığımız rolden dolayı gerekli şikayetleri de oluşturacağım gerekirse,Biz tamirci kursu veriyorduk arkadaşım kayboldu bizim birlikte olmadığı için telsize yazamadım, birliğe dahil etmek için tamirci kursu veriyorduk telsizden ve ıc ulasamayacagim için geri yanıma gelmesi için pmden yazacaktım yanlışlıkla bu broma yazmışım pmden çok sinirlendim sebebi ise ooc kin yapması hepinize iyi roller diliyorum.
« Son Düzenleme: 25.03.2023 22:16 zSwindLeR »

#2 - 25.03.2023 20:52
Benim gibi adama rol bilgisi yok diyemezsiniz kardeşim ben başka platformlarda da 4 kere yetkili oldum rol dersleri verdim rol dersleri verdiğim kişiler şuan Çok İyi Roller Sergiliyor, burada da olmayı düşündüm üstüne üstelik rol çıksın eğlenelim diye yaptığım şeyi geliyorsunuz beni ekibinle kocaliyorsunuz videosu elimde, bakalım kim rol dersini alması gerektiğini de gerekirse gösteririz iyi roller en iyi rol bilgisine sahip olan canım dostum Tehdit etmiyorum kimseyi de tehdit edemem
« Son Düzenleme: 25.03.2023 22:20 zSwindLeR »

#3 - 25.03.2023 22:23
Ben de yetkili gözüyle bakmak gerekirse kendime sadece PM rahatsızlığından jaili uygularım, pmden eklemek sebebim ise ıc ulaşamazdım ve adam az ilerideydi. Mix değil PM rahatsızlığı. İyi Roller, iyi çalışmalar.

#4 - 25.03.2023 23:41
Dean pm yazmadığı için de mix yapmamış olduk, iyi roller.

#5 - 26.03.2023 00:22
@zSwindLeR Şimdilik uyarılıyorsunuz, tekrarında ceza alacaksınız.