Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oriana Posse -
@Strokee2 / Benjamin Clifford -
@MüfettişNikelOlaya dahil olan şahit karakter adı: Breek Haykeem de gözüküyor, eğer bir kanıtı varsa ulaştırabilir.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.02.2023 00.25'ten sonra
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Üstte eklediğim tarihte lojistik firmasına takılıyordum, klasik madencilik malzemeleri rotasında giderken gişede durmadan w tuşuna basan, gişeyi açmayan Oriana Posse isimli oyuncu ile karşılaştım, tam arkasında beklemeye devam ettim. Sürekli gişeye doğru W tuşuna basıyor fakat asla gişeyi açmıyor, bir şey yapmıyordu. Bu kısa bir süre sürse "Belki telefona dönmesi gerekmiştir, yahut başka bir şey ve odağı oradadır, gözü kayar ve fark edince hotkeye atalı N tuşuna basıp gişeyi açar, devam eder." derdim fakat gördüğünüz üzere epey sürüyor ki en son yanlışlıkla motoru kapattım, turum da iptal oluverdi çünkü motoru geri açamadım, muhtemelen bir süre de oradan geçemeyecektik zaten. Bahsettiğim o kuyruğa Breek Haykeem eklendi, arkamda gayet normal bir şekilde duraksadı fakat onun da ardından gelen Benjamin Clifford, yine aynısını yapıp normal olarak kabul edeceğimiz birkaç saniyelik süreyi aşarak W tuşuna basılı tuttu. Ben arkadaşların script ile para kazandığına inanıyorum, bunu düşünüyorum. Hele ki 7 seviye bir karakter olan Oriana Posse'nin trucker mesleğinde on beşinci seviye olup bir de lojistiğe geçmiş olmasına en ufak bir mantık, sır erdiremedim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar(Muzik sesini silmeyi unutmuşum, iyi dinlemeler): GösterGizle Ek açıklamalar(varsa): Lütfen malvarlığı aktarımları kontrol edilsin çünkü muhtemelen kankalarına ya da asıl hesaplarına paraları aktaracaklar.