Konu: [18.02.2023] Wim Krone  (Okunma sayısı 207 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.02.2023 18:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wim Krone @Ducatro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.02.2023, 17:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emotesiz Silah Kullanımı, 15 Dakika Kural İhlali ve Bunny

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece polisten kaçan, suç işlemiş karakteri gördüm ve durdurmak için peşinden gittim, kaçmaya başladı. Kaçarken iki kere bunny yaptı ve gitmek istediği yere daha hızlı ulaşmasını sağladı, sonrasında da çatışma oldu. Karakterle aramdaki mesafeye baktığım zaman orada verilen bir emote'un ekranıma düşeceğini düşünüyorum. Ek olarak, beni 17:11 saatinde düşürüp, 17:18 saatinde oyundan çıkmış ve uzun süre oyuna girmemiş ve alt karakterine geçiş yapmıştır. Yetkililerin ona ulaşması sonrasında oyuna girmiş, fakat zaten oyuna girdiğinde olay sonlanmış ve ilgili ekipler bölgeden ayrılmıştır. Karakteri olay bölgesinden kaçmış olsa bile on beş dakika geçmeden oyundan çıkmaması gerekiyordu, sonuç olarak ekipler olay bölgesinde ve yakın çevrede tarama yapıyor ve ilgili süre içerisinde oyunda kalması gerekiyordu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Şikayet Videosu:

15 Dakika geçmeden oyundan ayrıldığının kanıtı: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 18.02.2023 19:25
Savunmanızı iletin @Ducatro

#2 - 18.02.2023 20:34
Müsait zamanda savunma gelecek.

#3 - 18.02.2023 21:44
17:11-17:18 oyundan çıkış yapmış ve uzun süre oyuna girmemiştir, bayağı güldüm açıkçası. Wim Krone karakteri karakterini vurduktan sonra kaçmış ve yakın bir mekana girip saklanmıştır. Telefonunuda kapatmıştır. Bunun yanında olay anından çıktım ve sokağa uzaktan baktığımda kimseyi görmediğim için oyundan çıkış sağladım. Daha sonrasında Wim Krone reklam vermeye gitti ve dönerken sizin karakteriniz ile karşılaştığında bu olaylar oldu. Yani mekanımız aktifti pub ve alt karakterim rollerde tanındığı için alt karakterime geçiş yapıp pubta rollerime devam ettim. Sonra bir support arkadaştan rolden kaçtınız geri dönün ve rolü yapalım gibi bir yazı alıyorum. Kendisi rol anında q atmadığımı karakterimin kaçtığını ve bir süre bekledikten sonra oyundan çıkış yaptığımı biliyor. Onu kırmıyor ve karakterimle Wim Krone yani oyuna giriş sağlıyorum. Sokak bomboş hiçbir olay yok, hatta Wim Krone karakteri ile yeniden role gidiyorum. Karakterin üzerime silah ile koşturuyor ve ondan ötürü ateş açıyorum. Savunma bu kadar, üç adet ss bırakacağım. Anlayacağın ihlal yok karakterim olay ve rol ortamından kaçtı güvenli bir işletmeye girdi ve bekledi.

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 18.02.2023 21:46 Ducatro »

#4 - 19.02.2023 18:28
Merhaba, oyundaki support arkadaş size ulaşıyor fakat yine girdiğinizde sadece 7 dakika oyunda durup tekrar çıkış sağlıyorsunuz.

Wim Krone karakteri PD ile girdiği rolde 15 dakikayı geçirmeden oyundan çıkış sağladığı için cezalandırılacak.