Konu: Ruslan Azadian - Retarted-RP/Trolling  (Okunma sayısı 239 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.02.2023 14:11
tanımadığım engelli bireylere kin tutacak kadar sizin gibi ucube biri değilim rezilliğini oyunda bile gösteriyorsun yapma  :garip: :garip:

#11 - 19.02.2023 15:50
tanımadığım engelli bireylere kin tutacak kadar sizin gibi ucube biri değilim rezilliğini oyunda bile gösteriyorsun yapma  :garip: :garip:
evet, cok haklisin bence de oyle  :-\ ama senle alakalı olmayan her sikayete yaz boyle :garip:

#12 - 19.02.2023 16:58
Ha ayrıca Ivan_Ferro karakteri senin birligin ile beraberken savaşlara girdi ardından Alman birliğine Nc Pasif olarak savaşa dahil oldu.  :garip: Sonuç yetkilinin.
bro ivan ferro ayda bir oyuna giriyor, onda da bizimle takılıyor. kendisi ooc arkadaşım, girdiği zaman haberim oluyor zaten ne alman birliği ne anlatıyosun :D varsa kanıtın at, gece gördüğün rüyaları anlatmanı istemedim.
« Son Düzenleme: 19.02.2023 17:03 Shiels »

#13 - 19.02.2023 17:02
Bu kadar çaresizliğe gerek yok rol hatası görmüyorum, rolde gelip konuşsan çözülecek bir şey diyeceğim fakat savaş söz konusu. Çaresizlik kötü, gerçekten.
Savaş falan da yok, savaş gerektirecek bir rolde olmadı. Varsa savaş çıkartacak görüntün at, ha yoksa kendi kendinize rollenmişsiniz demek. Birlik liderinize de bir şikayet açarım yakında. Aramızda rol yok savaş diyorsun üzüldüm adınıza.

#14 - 19.02.2023 17:54
]
Ne ara savaşa girmişiz haberim yok, size karşı ateş açmadım. Size ateş açan kişi de birliğimde değil, neye göre birliklere savaş açıyorsunuz? :D
Savaşta değiliz diyorsun SS'lerimde böyle bir SS buldum, yalan söylemene gerek yoktu. Savaştasın, haberim yok vesaire diyorsun, komik. Gerçekten komik. (Tarihe bakılabilir) Ayrıca burada ben taramıyorum, birlikten bir kişi tarıyor. Drive By atarak ikinizi de düşürüyor, SS almak için yanınıza gelmiştim, aldığım iyi oldu  :garip:

« Son Düzenleme: 19.02.2023 17:57 Rowling00 »

#15 - 19.02.2023 18:16
Bu savaş değil, Ivan Ferro düşmanın. Ben de o sıra Ivan'ın yanındaydım, o yüzden bana da sıktınız. " https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=142472.0 " İnceleyen admin arkadaş bunu da incelerse sevinirim, arkadaş kime niye sıktığını bile bilmiyor daha  :D Yani o ara denk geldiği için bana da sıktınız, yoksa birliğinizle aramda rolüm yok. Hala savaş diyorsun ::) Senin gibi biri için yalan söylemem bro, kendine bu kadar değer bindirme.

Aynı rol, farklı kişi. Arkadaş caydırıcı ceza alırsa sevinirim;
« Son Düzenleme: 19.02.2023 18:26 Shiels »

#16 - 19.02.2023 18:17
daha da ileti atıp uzatma, birliğinize açtığım her şikayet 3 sayfa oluyor. bekle sonuçlansın.

#17 - 19.02.2023 19:21
Bu savaş değil, Ivan Ferro düşmanın. Ben de o sıra Ivan'ın yanındaydım, o yüzden bana da sıktınız. " https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=142472.0 " İnceleyen admin arkadaş bunu da incelerse sevinirim, arkadaş kime niye sıktığını bile bilmiyor daha  :D Yani o ara denk geldiği için bana da sıktınız, yoksa birliğinizle aramda rolüm yok. Hala savaş diyorsun ::) Senin gibi biri için yalan söylemem bro, kendine bu kadar değer bindirme.

Aynı rol, farklı kişi. Arkadaş caydırıcı ceza alırsa sevinirim;

Demek ki her seferinde aynı hatayı yapamamız için yer arıyosun, oyna bilocan sahne senin

#18 - 19.02.2023 19:32
ruhsat başvurum için dükkanımın önünde kimliğime bakıyorum, ama hata yapmanız için yer aramış oluyorum. tamam rowling.

#19 - 20.02.2023 12:14
Günümüzde bu tarz şakalar fazlasıyla arttı, özellikle Türkiye değil Amerika'da olduğumuzu varsayarsak bu rol trollinge girmiyor açıkçası. Vurmuşlar ve kaçmışlar. Kamera şakası yapıyor bile olabilirler. Ceza verilecek bir durum yok.