Konu: [16.02.2023] Nico_Nicholas NOOB DM+Emotesiz silah çekme  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.02.2023 20:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nico_Nicholas @Abdurahman0707

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM + Emotesiz Silah

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mekanda konuşuyorduk, agresifleşmeye başladı ve kavgaya giriştik, yumruk ile onu bayılttım hemen kalktı ve sopa ile bana saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Roleplay'a başlayıp birşey bilmeden illegal rolü yapan birisi kendisi, sunucuda barınması pek hoş değil.

#1 - 16.02.2023 21:21
Buyrun kanıtlarım herşeyi açıklamakta, sopa ile ayağına vurma emotesi dahil veriyorum ama sopa çekme emotesi gözükmüyor, onu da verdim. Ayağına vuruyorum fear yapması gerekirken (iki kişiyiz kendi mekanımızda ve kendi mekanım olduğunu belirtttim) fear yapmıyor beni teke tek davet ediyor. Yumruk emotesi veriyorum ve saldırıyorum bu sırada hala sopayı bırakma emotesi vermedim sopa hala elimde. Ek olarak arkadaşım ağzına tekme atar emotesi veriyor fakat şahıs gülüyor ve üzerine bide dua et sopam yok diyor.
Aynen brom rol bilmiyorum, aynen kardeşim halamın sakalı olsa amcam olurdu aynen öyle aynen aynen aynen

#2 - 16.02.2023 21:25
Öncellikle yanındaki arkadaşı tanımıyorum, Fear RP Yapmamı gerektirecek bir durum yok ve sistemsel olarak sopayı elinde tutmuyorsun, İlk Sopayı tutuyorsun ardından yumruk ile girişiyorsun, Mekanımız diyorsun fakat Wheeler'ın mekanı Rodeo'da 1. seviye adam olunca rahat döverim diyorsunuz tabii, arkadaşından şikayetçi değilim, çünkü o durumu bilmiyordu, iyi forumlar.

#3 - 16.02.2023 21:27
Bazen oyuncular 98kg ağırlığında ve 32 yaşındaki bir karakterin kendinden hem kas hem de silah bakımından üstün olan 20 yaşındaki bir karaktere saldırmasını mantıklı bulabiliyor ne yazık ki  :(
Rol gereği beni incelemesi gerekirdi, ben inceledim ss de gözüküyor. Farklı bir durum olursa beni etiketler misiniz adminim savunmamı gerçekleştireyim.
« Son Düzenleme: 16.02.2023 21:28 Abdurahman0707 »

#4 - 16.02.2023 21:30
Saldırmasını? İlk sen saldırmışsın dostum, sana tavsiyem birinci sınıftan başla okumayı öğren, sopan var roketatarın değil, üstelik istersem 15 kilo olurum yinede senle kavga ederim, o zaman herkes kilosunu 200 boyunu 210 yapsın herkes birbirinden korksun beyin-mantık ilişkisi sende farklı yürüyor galiba?

#5 - 18.02.2023 12:16
20:36'da Nico karakteri yaralı durumuna düşüyor ve ardından ekran görüntülerinde gördüğümüz üzere yaralı olduğu halde tekrar saldırıya geçiyor. Emote konusunda bir problem yok, saldırmada bir problem yok ancak, YKİ kapsamında karakter ceza alacak.