Konu: Selver_Kreshnik Hatalı Emote.  (Okunma sayısı 120 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.02.2023 01:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @camewittabeam

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vladyslav_Protsenk @Lucas_Baker

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
- Hatalı emote kullanımı: Karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir ekip rol yaptığımız bölgeye, kasabaya geldi ve brawl rolü başlattı, o sırada yanından geçerken ve ben düştükten sonra SS'de bulunan hatalı emoteleri kullandı. Ayrıca arkadaşın bir saldırı emotesi kullandığına dair bir şey görmedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşımızın emote bilgileri sanırsam biraz zayıf, Selver_Kreshnik adlı oyuncunun rol bilgisi alması bence daya uygun.
Teşekkürler. İyi forumlar. :vice:

#1 - 19.02.2023 02:14
Şahitliğimi onaylıyorum ve ek olarak altta bulunan SS'lerde emotelere uyum sağlanmamasından dolayı şikayetçiyim. ( Aynı Braw l)
Refuse RP

#2 - 19.02.2023 19:14
Şahitliğimi onaylıyorum ve ek olarak altta bulunan SS'lerde emotelere uyum sağlanmamasından dolayı şikayetçiyim. ( Aynı Braw l)
Refuse RP

Bu rol benim önümde oldu, Vladyslav Arvin'i tuttu ve yere attı, ardına /dene komutunu yazdı ve başarılı oldu. Fakat Arvin karakteri yere bile yatmadan emote verdi yanına duran araca bindi ve gelen polislerden kaçtılar.

#3 - 20.02.2023 12:12
Emotesiz saldırdığı için ceza alacak.