kanka öncelikle gülerek şikayete savunmamı yazacağım. Şimdi Edwin Blackson adlı troll kardeşim benim. Biz sokağımızda pub'u açıyoruz bu kardeşimiz gelip r19'a r18'e sizin amınıza koyarım gibi ıc'de roller yapıyor. Adamı vuruyoruz birşey olmamış gibi tekrar geliyor, sırf bu karakter yüzünden q atıp rolleri sonlandıracaktık. Zaten bu adam hâla trolüne oynuyor, dün polis çevirmesinde /c komutundan kac kac yazmasından anlıyorduk, polisler sırf bu arkadaş yüzünden bana şikayet açacaklardı. Gelip polislere çarpmasından tutun, trollemesine kadar.
@sXe bu polisler çevirmişti, hatta kendileri bana oyuncuya şikayet açacaklarını bile söylediler. Şimdi troll bir oyuncuyu almışsınız, ''oyuna girer girmez bana kai 200dolar versene borcumu ödeyeceğim'' diyor. Eğer loglar kontrol edilirse bakılır. Şimdi kanıtta sunacağım.

evet kardeşimiz '' troll saldım ciddi rol yapacağım '' diyor. Ki eskiden yaptığını kabulleniyor, biz birlikçe bu adamdan bıktık, sabah akşam sokakta bizleri trollüyor. Zaten '' Gel mahalleye '' yazıyor, her hangi bir noktalamada koymuyor. Daha düne kadar pub'muzda '' abi benide alın aranıza gibi birşeyler yazan arkadaş, oyun içerisnden yazım kurallarına dikkat etmeden. Şimdi böyle bir troll arkadaşı birliğinize almak komik geliyor, ben bu arkadaşıda önceden vurmuştum sırf bizlere saldırıyor diye, ama yaralı rolü yapmadan bize saldırmaya devam ediyordu. Zaten arkadaşın logları bakılırsa troll olduğu anlaşılır, ama yinede admin insafiyetine kalmış.
Şimdi güzel kardeşim, sen bana nasıl kin kaptıysan 3ay önce kitlenen OOC TİCARET yaptğımı söyleyen şikayeti, ne zaman hakkımda şikayet açsan bunu dile getiriyorsun, adminlerin böyle bir şikayeti unutucağını düşünmüyorum.
PM olayına ise gelirsek, oyun içerisinde sizi rahatsız eden bir oyuncular var ise /ayarlar komutundan PM durumunuzu kapatabilirsiniz, sana o sözüde dile getiriyorum. Amacını cidden anlamıyorum.
Savunmam bu yöndedir, admin kararı bekleyebiliriz.