Konu: Forza_G IQ Düşüklüğü/DM/Birlik kural ihlali  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2023 00:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kai Hofmann @Forza_g

Olaya dahil olan şahit karakter adı: $MM Bloxx Pirus üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde bulunmakta

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM/Birlik kural ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek yapıyorduk ve birliğimdeki üye beni telefonu ile aradı, şöyle şöyle beni vurdular direkt kapattım ve olayı pmden anlatmasını söyledim çünkü birliği daha 2 gün önce açtık, olayı bana anlattı ve sıkan kişiyle iletişime geçtim bana boş konuşması kafamı şişirdi boş laflar yaparak kurtulmaya çalıştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/luna9m1  https://www.hizliresim.com/ccv4o9f

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ekstra olarak ooc ticaret şikayeti var üstünden 3 ay geçmiş, şikayetin sonuçlanmasını istiyorum, en ağır şekilde ceza almasını istiyorum. Birliğimdeki adamların rol zevkini bozuyor. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=139368.10

#1 - 10.02.2023 00:45
kanka öncelikle gülerek şikayete savunmamı yazacağım. Şimdi Edwin Blackson adlı troll kardeşim benim. Biz sokağımızda pub'u açıyoruz bu kardeşimiz gelip r19'a r18'e sizin amınıza koyarım gibi ıc'de roller yapıyor. Adamı vuruyoruz birşey olmamış gibi tekrar geliyor, sırf bu karakter yüzünden q atıp rolleri sonlandıracaktık. Zaten bu adam hâla trolüne oynuyor, dün polis çevirmesinde /c komutundan kac kac yazmasından anlıyorduk, polisler sırf bu arkadaş yüzünden bana şikayet açacaklardı. Gelip polislere çarpmasından tutun, trollemesine kadar. @sXe bu polisler çevirmişti, hatta kendileri bana oyuncuya şikayet açacaklarını bile söylediler. Şimdi troll bir oyuncuyu almışsınız, ''oyuna girer girmez bana kai 200dolar versene borcumu ödeyeceğim'' diyor. Eğer loglar kontrol edilirse bakılır. Şimdi kanıtta sunacağım.

evet kardeşimiz '' troll saldım ciddi rol yapacağım '' diyor. Ki eskiden yaptığını kabulleniyor, biz birlikçe bu adamdan bıktık, sabah akşam sokakta bizleri trollüyor. Zaten '' Gel mahalleye '' yazıyor, her hangi bir noktalamada koymuyor. Daha düne kadar pub'muzda '' abi benide alın aranıza gibi birşeyler yazan arkadaş, oyun içerisnden yazım kurallarına dikkat etmeden. Şimdi böyle bir troll arkadaşı birliğinize almak komik geliyor, ben bu arkadaşıda önceden vurmuştum sırf bizlere saldırıyor diye, ama yaralı rolü yapmadan bize saldırmaya devam ediyordu. Zaten arkadaşın logları bakılırsa troll olduğu anlaşılır, ama yinede admin insafiyetine kalmış.

Şimdi güzel kardeşim, sen bana nasıl kin kaptıysan 3ay önce kitlenen OOC TİCARET yaptğımı söyleyen şikayeti, ne zaman hakkımda şikayet açsan bunu dile getiriyorsun, adminlerin böyle bir şikayeti unutucağını düşünmüyorum.

PM olayına ise gelirsek, oyun içerisinde sizi rahatsız eden bir oyuncular var ise /ayarlar komutundan PM durumunuzu kapatabilirsiniz, sana o sözüde dile getiriyorum. Amacını cidden anlamıyorum.

Savunmam bu yöndedir, admin kararı bekleyebiliriz.

#2 - 10.02.2023 00:47
Şahitlik adına yazıyorum. Kai Hoffman karakteriyle arada bir role girerdim öncesinde, sonrasında mahalleyi gösterdim agresif rol sergilemeye başladı İC olarak aşağılayabilir , küfür edebilir ama sebepsiz yere ateş edemez yada ve ateş etmek için sebep arayamaz her iki türlüde DM girişimi zaten. Geldikten 2 dakika sonra ateş etti.

#3 - 10.02.2023 00:51
https://cdn.discordapp.com/attachments/856925512740110346/1073354265571098634/samp_10_02_2023_00_15_25.png
Konuşmaları okudum patladım :D
Kendi attığın ss'te mahalleye sallıyorsun, üyemi vuruyorsun. Ondan sonra pmden birliğe sallıyorsun, 3 sayfa diyor IQ yetmiyor, yeni açılan birlikler direkt 100 sayfa olmuyor kardeşim benim, 2 şikayette sonuçlanabilir.

#4 - 10.02.2023 00:52
Kai Dostum , zaten bunun cezasını aldım geçmişe takılmana gerek yok şuan için konuşuyoruz sen DM'ci bir karaktersin sebepsiz yere durduk yere bayıltıp gidiyorsun PM'lerden argo küfürlü konuşuyorsun LOG'lar kontrol edilirse Kai karakterinin küfürleri , konuşmaları görülür zaten.

Sebepsiz yere bana saldırıp kendini avutmak için Troll damgası vuruyorsun öyleysemde seni hiç ilgilendirmez geçmişte cezasını çekmişimdir yani ama rolleri baltalamıyorum.

Kural Bilgilerini , Oyun bilgilerini lütfen detaylıca analiz et.Sonra insanlara PM'den yalvarıyorsun yapmayın etmeyin diye , yapma böyle şeyler bence düzgünce oyununu oyna.

Hakaret kullanmadım "Troll" OOC bir hakarettir zaten.
« Son Düzenleme: 10.02.2023 01:02 Jadekk13 »

#5 - 10.02.2023 00:55
az daha forum üzerinden hakaret et kanka umursanmıyorsun  :D :D

#6 - 10.02.2023 01:52
Şikayet açarken "düşük ıq" tarzında şikayet açamazsınız, tekrarında ceza alacaksınız. Ayrıca birlik şikayeti için yanlış yerdesiniz. Oluşum Şikayetleri kısmına şikayetinizi oluşturmalısınız.