Konu: 19.02.2023 04.25 Finn_Aurelien  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.02.2023 04:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Finn Aurelien @ointues

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @end of the fucking world @creditcard @SamRole
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:19.02.2023 04.27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Aktif rolde /q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif Rolde /q

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/91yqiu

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyoruz.

« Son Düzenleme: 19.02.2023 04:33 w0nzss »

#1 - 19.02.2023 04:55
Aktif bir rolde değildik, her hangi bir emote yok fark ettiyseniz.
Arkadaş bana yürürken yumruk attı, bende kovaladım arkamı döndüm bir sürü kişi bana vuruyor, emoteleri yok bir şeyleri yok bende uyumak için q attım gecenin 3ü
Şikayetcilerse bende DM'den şikayetçiyim. bu kadar kasıntı olmaya gerek yok iyi roller.

#2 - 19.02.2023 14:59
Aktif bir rolde değildik, her hangi bir emote yok fark ettiyseniz.
Arkadaş bana yürürken yumruk attı, bende kovaladım arkamı döndüm bir sürü kişi bana vuruyor, emoteleri yok bir şeyleri yok bende uyumak için q attım gecenin 3ü
Şikayetcilerse bende DM'den şikayetçiyim. bu kadar kasıntı olmaya gerek yok iyi roller.
Selamlar, arkadaşımızın peşine takılıp onu kovaladığın için peşinden geliyoruz. Sana onu bırakman için arkandan bağırıyorum, sende dönüp bize saldırıyorsun. Bize saldırmaya başladığında sana yumruk atmamıştık, sadece peşinden geliyorduk ve bize saldırınca karşılık verdik.

#3 - 19.02.2023 23:46
Videoda gördüğünüz üzere adamı kovalamayı bırakıyorum, kamp alanına geri dönmek için geri koşuyorum. Arkamda 3 kişi bana doğru koşuyor, fark ettiyseniz yumruk dahil atmıyorum. Etrafımda dönmeye başlıyorsunuz, korktuğum için yumruk savuruyorum. Bundan başka savunma yapmayacağım, admin kararı bekliyorum. İyi forumlar.

#4 - 20.02.2023 12:53
Videoyu güncelleyip tekrar ulaştırın. Video açılmıyor.

#6 - 21.02.2023 21:29
Videoda gördüğünüz üzere adamı kovalamayı bırakıyorum, kamp alanına geri dönmek için geri koşuyorum. Arkamda 3 kişi bana doğru koşuyor, fark ettiyseniz yumruk dahil atmıyorum. Etrafımda dönmeye başlıyorsunuz, korktuğum için yumruk savuruyorum. Bundan başka savunma yapmayacağım, admin kararı bekliyorum. İyi forumlar.
Evet video da görüyoruz, arkadaşımızı kovalıyorsun biz de peşinden koşuyoruz. Arkandan bağırıyoruz, ardından arkanı dönüp üzerimize koşuyorsun videoda görülüyor karakterlerimizin çoğunluğu çocuk, üzerimize koşan cüsseli bir adam gördüğümüz de korkuyoruz ve iki yana dağılıp etrafın da koşuşturuyoruz. Ardından bize yumruk atıyorsun ve biz de sana karşılık veriyoruz. Sende yaralıya düşmemek için oyundan çıkıyorsun.

#7 - 22.02.2023 04:32
Şikayet incelendi.

Aktif bir olayda bu şekilde oyundan çıkış sağlayamazsınız, ortada ihlal olduğunu düşünüyorsanız ihlale ihlalle karşılık vermemeli, rol sonrasında şikayet oluşturmalısınız.

Karakter /q kapsamında cezalandırılacak.