Konu: Juanita_Houston - Powergaming (CJ)  (Okunma sayısı 78 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.02.2023 16:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Juanita_Houston @vateshi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hiç kimse.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.28 - 08/02/2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda da gözüktüğü gibi normal bir şekilde aracımla seyir halindeydim, yolda bir kız görünce hızımı düşürdüm ve yanıma gelince durdum. Ardından araba almak için para biriktirdiğini söyledi ve para istedi, ben de verdim. Sonra beni hiç bir emote v.b vermeden araçtan atıp gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş ya gerçekten rol bilmiyor ya da trolluyor, ceza verilmeli.

#1 - 08.02.2023 16:50
Eklemek isterim ki, arkadaşı gözlemledim ve gördüğüm şey rol bilgisi eksikliği değil. Apaçık troll, bir çok insanı sinirlendirdi ve en sonra gidip rolde bıçakladılar onu. Şikayetime Bunny Hopping ve Trolling de eklemek istiyorum, kanıt ; ( Kalite için üzgünüm, kalite daha tam işlenmedi )

#2 - 08.02.2023 18:31
Gün içinde savunmanızı iletin. @vateshi

#3 - 09.02.2023 17:29
Juanita Houston karakteri cezalandırılacak.