Selamlar.
Dediğiniz gibi görmeden çarptıysanız haksızsınızdır, karakterim az kalsın arabanın altında kalacaktı ve ölebilirdi, o an anlık refleks ile bunu ona yapana küfür ediyor. Baktığınızda bu çok normal bir davranış, küfür etmek. Haksız olduğun halde bana "Yolun ortasında durma, siktir ol git, aptal, budala, geri zekalı, salak" tarzı cümleler kullanırsan orada kavgaya da kurban gidebilirsin mermiye de. Üstelik bu rolü yaptığın yer Poschevo hoodu yani benim üstün olduğum bir bölge. Bunları söyleyerek fearRP kuralını çiğnediğini bilmelisin. Orada ben sadece karşıdan karşıya geçiyordum ki karşıda da ışıklar var yani yaya şeridi olarak düşünebiliriz. Özür dilemen gerekirken bana aynı şekilde küfürlerle karşılık verdin, ben de hood onayıma güvenerek o an sana karşı bir saldırıya giriştim.
"budala, geri zekalı, salak" Gibi kelimeler asla kullanmadım sana "Üstelik bu rolü yaptığın yer Poschevo hoodu yani benim üstün olduğum bir bölge." Poschevo hoodu dediğin ben mekanın içine v.b girmedim yol üstü zaten, sadece yolu da hoodunun içinde barındırıyor ki ayrıca hoodundasın diye önüne gelene sıkıyor musun sen? "karakterim az kalsın arabanın altında kalacaktı ve ölebilirdi, o an anlık refleks ile bunu ona yapana küfür ediyor." Superman falan mısın sen? Dediğin gibi karakterinin ölme riski vardı belki, sen ayağa kalkıp küfrettin.

Ayrıca yoldan aracımla geçiyorum, ki aktif bir yol orası, herkes düzenli bir şekilde geçiyor o yoldan, alt a basılı tutarak yürüyorsun ki gangster yürüyüşü ve yavaş yürüyor yani, sana çarpabileceğimi bile bile yürüyorsun. "Dediğiniz gibi görmeden çarptıysanız haksızsınızdır." Neden dostum, gerçekte dikiz aynasına bakarken kazalar yaşanmıyor mu sence? Haksızsınızdır dediğin de yanlış dostum benim, kimse akan bir trafikte sakin sakin geçmez karşıdan karşıya, sana şöyle bir örnek vereyim direkt olarak; Yürüyorsun, bir baktın bir araç üstüne geliyor fakat belli ki adam seni ya görmüyor ya da uyumuş v.b, sen kaçmaz mısın o aracın gittiği yönden, Devam mı edersin yürümeye? "Özür dilemen gerekirken bana aynı şekilde küfürlerle karşılık verdin, ben de hood onayıma güvenerek o an sana karşı bir saldırıya giriştim." Seni ilk başta arkadaşın bile küfür etme diye uyardı ve bende düzgün konuş dedim, hala küfür etmeye devam ettin, Tanrı vergisi kaza geçirmiş adam 2 saniye sonra Desert Eagle kullanarak ateş ediyor orası ayrı bir mevzu bile. "Yolun ortasında durma, siktir ol git, aptal, budala, geri zekalı, salak" tarzı cümleler kullanırsan orada kavgaya da kurban gidebilirsin mermiye de." Sana direkt olarak DM Sunucu kurallarını okumanı tavsiye ediyorum, DM'in kural ihlalinin nasıl gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini görmüş olursun.