Konu: Srdan_Borisov DM  (Okunma sayısı 144 defa)

#0 - 05.02.2023 23:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Srdan Borisov @crawhzm

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Gwindell Boyd Quantell Bonner

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste gözükmektedir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ROLSÜZ EMOTESİZ DM, POWERGAMİNG

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yanımıza geldiler araçla pit atıp silahla sıkmaya başladı. ve motorun üstündeyken pompalı çekti

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A Kişinin ceza almasını ve silahının silinmesini istiyorum. ve olduğu birlik eski birliğim ve karakterime nc attım daha yeni.

#1 - 05.02.2023 23:34
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#2 - 06.02.2023 01:01
Arkadaşlar bu akdar yanlış bu akdar sçama anlatılmazdı olay, İlk öncelikle kişiler yetkili kandırmaya çalışıyor onu söyleyeyim.

Olay aynen şöyle oldu, kişiler motorumu çaldılar ben ise arkalarındaydım. motorumu çalanlara pit attık ve araçtan inip ateş etmeye başladım. (Araç içinde emote attım ama sslerime yansımamış, loglarda gözüküyordur.) kişileri düşürdüm motorumu aldım ve devam ettim.

Kanıt : https://www.hizliresim.com/98d4nsm
 SSte arkadaşın rolü /b ile böldüğü görülüyor. /q attığın dediği ise crash verdim ve ardından geri geldim /q atıpda uzun vadeli girmeme durumu değil. (Kişi elimde Q attığına dair ss var demiş ama bakıyorum ki kişi sadece lafta kalmış.)
Sonuçlanabilir, daha fazla söze gerek yok.
« Son Düzenleme: 06.02.2023 01:05 crawhzm »

#3 - 06.02.2023 05:08
SS'deki arkadaş beni ilgilendirmiyor. Motor olayındada ben yoktum kardeşim ssinde bana dair bir kanıt yok bana gelip dm atıyorsun.

#4 - 06.02.2023 05:09
Kırpılmış SS'ler atma kardeşim, tarih göster. Ne zaman dediğimi göster bana, motorda pompalı tüfek taşımanda sıkıntı.

#5 - 06.02.2023 22:31
Kırpılmış SS'ler atma kardeşim, tarih göster. Ne zaman dediğimi göster bana, motorda pompalı tüfek taşımanda sıkıntı.
kanka zaman falan bahane etmeye gerek yok ssler açık zaten  hani zaman gözükmesine gerek bile yok  sizin attığınız sslerdeki konuşmalarla benimkiler eşleşiyor yani aynı zaman içinde olan ss ler (/b ile konuşan arkadaş hem onların chatinde hem benim chatimde gözüküyor) Yetkili isterse ssin tam halini atarım hiç problem değil

#6 - 06.02.2023 23:14
Vurduktan sonra şikayet yazmışız, motorda shotgun taşımak kural ihlali.

#7 - 07.02.2023 01:12
Vurduktan sonra şikayet yazmışız, motorda shotgun taşımak kural ihlali.
Motordan shotgun ile size sıktığımla ilgili ss var mı acaba ?
« Son Düzenleme: 07.02.2023 01:14 crawhzm »

#8 - 07.02.2023 14:38
Yetersiz kanıt. Mevzu, belli ki daha öncesindeki bir role dayanıyor ve ekran görüntüleri de yetersiz durumda. K&A.