Konu: Ramirez Quaroulli - FEAR RP  (Okunma sayısı 107 defa)

#0 - 05.02.2023 22:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ramirez Quaroulli - @Mothership

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.02.2023 21.44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların ikisini de vurdum, yaralı rolü yaparken beni tehdit etmeye başladılar. kendilerini rolün içinde uyardım, fakat arkadasımız devam etti. dayanamayıp rapor attım, daha sonra admin gelip arkadasları uyardı. defalarca uyarmama rağmen devam etti, ceza almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sunucu kurallarını bu kadar iyi bilen birisinin ceza almasını istiyorum, iyi forumlar.

#1 - 05.02.2023 22:12
Karakterin ck iznini istiyorum, kurallarda böyle yazıyor.

#2 - 05.02.2023 22:41
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#3 - 06.02.2023 01:53

Arkadaşın da bahsettiği gibi arkadaş rapor atıyor ve bir admin durum ile ilgileniyor. Bize Fear RP yapmamız gerektiğini belirtiyor ve biz de bu belirtmesi sonrasında rolümüze devam ediyoruz. Sonrasında attığım 2. ekran görüntüsünde de saatlerden anlaşılacağı üzere rol bitiyor ve gidiyoruz. Kalsa zaten adminin uyarısı ile birlikte fear rp yapıp rolümüzü yapardık. Admin uyardıktan sonra yine yapmamış olsa şikayete anlam verebilirim ancak admin uyarısı sonrası arkadaş da gidiyor böylece fear rp yapacak zaman ve kişi kalmıyor. Şikayetin tamamen kinlenerek açıldığını düşünüyorum. Olabilir, insanlık halidir. Cezalık bir şey olsa zaten raporu inceleyen adminler direkt olarak atıyorlar. Zannedersem tamamen inisiyatif. Admin de inisiyatif kullanarak uyarmayı tercih ediyor. Tarafımca başka savunma gelmeyecek iyi forumlar dilerim.

#4 - 06.02.2023 13:09
Yetkili uyarısından sonra rol kesilmiş, uyarıdan sonra tekrar devam edilseydi ceza alacaklardı. K&A.