0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İncelemede. Savunmalar bittiğinde etiket atabilirsiniz.
1. Oyuncuların levellerinin sadece 1 tanesi 10 levelin altında. Diğerlerinin saati ve leveli yeterli durumda. Bende o zaman role girmeden önce gözüme bir topluluk kestireyim. Bunların levelleri yok aralarında agresif ve rahat rahat küfür edebilirim diyebilirim. Bildiğiniz üzere silah çekmek için bile 10 seviye isterken silahlı adamlarımızın leveli mi yetmiyor diyorsun ? Üstelik silah çekildiği zaman duvardan atladığınıda savunmanda kabul ediyorsun. Fotoğrafta var sende polise gidip BAK BAK SİLAHLARI VAR NEDEN BİRŞEY YAPMIYORSUNUZ gibisinden birşey yazıyorsun. @RECOLT @METEHAN şahısın bu tip durumlardan bir çok sicili var. Gerçekten sıkılmaya başladık.
Alıntı yapılan: IvanRS - 29.01.2023 07:311. Oyuncuların levellerinin sadece 1 tanesi 10 levelin altında. Diğerlerinin saati ve leveli yeterli durumda. Bende o zaman role girmeden önce gözüme bir topluluk kestireyim. Bunların levelleri yok aralarında agresif ve rahat rahat küfür edebilirim diyebilirim. Bildiğiniz üzere silah çekmek için bile 10 seviye isterken silahlı adamlarımızın leveli mi yetmiyor diyorsun ? Üstelik silah çekildiği zaman duvardan atladığınıda savunmanda kabul ediyorsun. Fotoğrafta var sende polise gidip BAK BAK SİLAHLARI VAR NEDEN BİRŞEY YAPMIYORSUNUZ gibisinden birşey yazıyorsun. @RECOLT @METEHAN şahısın bu tip durumlardan bir çok sicili var. Gerçekten sıkılmaya başladık. Sicilimin olması birşeyi değiştirmiyor dostum, polisi aramadım kanıtımı bıraktım. Birliğiniz'de 40 kişi var ise 25i 10 level altında veya daha fazlasıdır. Karakterim duvardan atladıktan sonrasında silah çekiliyor zaten. Duvardan atlamasında herhangi bir kusur yok, şuan burada senin OOC kinin yüzünden şikayete gereksiz şikayet açıyorsun. Sizin yanınıza gelirken levellerinize bakıp gelmiyoruz, sadece karakterimin sizinle bir sorunu olduğu için tanışıp olayı bitirecektik. Fakat sizler her ne kadar küçük bir hakaret edilse bile buna silah çekecek kadar agresifsiniz. Birliğiniz incelemeye alınmalı.