FAALİYET PAYLAŞIMI, AÇIK ARTTIRMA VE PAY DAĞITMA GECESİ SONLANDI. KARTLAR YENİDEN DAĞITILDI!Şehirin büyük patronları bir araya geldi ve şehirde yeni olan organizasyonlar aynı masa altında toplandı. Charles Attardi ve Miguel Maderia tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi, daha sonrasında sokaklarda konuşulan açık arttırma başladı...
Açık Arttırma ile devam edilen gecede sonuçlar şu şekilde;• DEMACHI | Balkan Crime Organization, şehirden silinen bir gruba ait tamirhaneyi satın aldılar. Bununla birlikte
Copshop (Araç Parçalama) işini bir ay boyunca yönetecekler.
• BURNOUT,
Vice Şehri Polis Departmanı tarafından takip edilemeyecek
güvenli bir ev (Kayıt Dışı) satın aldılar ve Ryan Godrone ile ekibi, Dyton Lewis'in Idlewood bloğundan boşalan koltuğa getirildi.
Masanın büyük ortaklarından birisi oldu.
(Onaylı Oluşum)• POSCHEVO,
Vice Şehri Polis Departmanı tarafından takip edilemeyecek
güvenli bir ev (Kayı Dışı) satın aldılar. Aynı zamanda
Shotgun ve
AK47 model tüfekleri sevkiyat siparişi vererek doğrudan alıp şehre satabilecekler.
• KASPAROV Suç Ailesi, Şehrin ihtişamlı kulüplerinden birisi olan
ALHAMBRA gece kulübünü satın aldılar.
• 83 GANTON ÇETESİ,
Mar**uana işine bir ay boyuna dahil olmalarına izin verildi. Sokağın nabzına dahil olmak adına bu işte boy gösterecekler ve Garza'nın dağıtım ağına girecekler.
• ROMANOV Ailesi, L*D işini açık arttırma ile kazandılar. Bir ay boyunca yönetecekler. Sokağın nabzına dahil oldular ve Garza'nın dağıtım ağına girecekler.
• MAZZINI Suç Ailesi, Ko*ain işini açık arttırma ile kazandılar. Bir ay boyunca yönetecekler, sokağa satışını gerçekleştirecekler ve Garza'nın dağıtım ağına girecekler.
Aynı zamanda şehre
PISTOL (Colt 45) model tabanca dağıtımını alarak, doğrudan alıp şehre dağıtabilecekler.
• PIAZZA Suç Ailesi,
Desert Eagle model tabancanın satış işini aldılar. Şehre tabancayı indirip ticaret gerçekleştirecekler.
Aynı zamanda
Valachi Suç Ailesi ile birlikte
kumar işindeler.
Masadan çıkan diğer kararlar, alınan önlemler ve izlenecek yeni yeraltı politikalarını örgütlerle iletişime geçerek, rol dahilinde öğrenebilirsiniz. Bu kısım dışarıya yansıyan/sokaklara sızan duyumlardır.
Şehir senaryosu ise yakında paylaşılacak.