Konu: Milan Marino - DM  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.01.2023 13:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @xxefeytxx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Santino Melchiorre @yortanli , Gaetano Melcchiore @ProLife67

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı rol, Deathmatch.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş geliyor, kumarhanenin önünde duruyor, sorulara anlamsız cevaplar veriyor ve Gaetano Melchiorre sinirleniyor. Küfür ettikten sonra olayı çözmek adına Santino Melchiorre sakin diyor ve ardından ben geliyorum, ona yardımcı olabileceğimi söyledikten sonra hiçbir şey demeden kaçıp gidiyor, iki dakika sonra pompalı ile gelip Gaetano Melchiorre'yi düşürüyor ve bizlere de sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Böyle oyuncuların nasıl bir kafa yapısı olduğunu düşünemiyorum, sadece dm düşüncesi ile yaşıyorlar. O pompalıyı eline verende kabahat, adam hiçbir birlikte olmadan silah sahibi.

#1 - 22.01.2023 16:42
@xxefeytxx Kısa süre içerisinde savunmanızı gerçekleştirmelisiniz.

#2 - 22.01.2023 16:44
gördüğünüz gibi adamlar bana agresif rol sergiliyor bu dm olmuyor DM demek rol olmadan birine sıkmak demek

#3 - 22.01.2023 16:55
Bu tarz bir rol içerisinde en ufak bir küfürleşmede silah çekmeniz oldukça yanlış, küfürleşmelerde yapılabilecek en fazla şey, brawl rolüdür, silah ile karşılık vermeniz yanlış. DM kapsamında cezalandırılacaksınız.

@S4res Kendi kendinize bir rolün iptaline siz karar veremezsiniz maalesef. Ek olarak /b kanalından ettiğiniz hakaretler neticesinde Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacaksınız.
« Son Düzenleme: 22.01.2023 16:57 RECOLT »