Konu: Melkon_Daveson- Refuse RP/NON-RP/RETARDET RP  (Okunma sayısı 122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.01.2023 14:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @AgahBrian Melkon_Daveson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @aaytug

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde ve kayıtta mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar, iyi forumlar. Sabah saatlerinde kişi çevirmeye alınıyor. Sonrasında ise kaçmaya başlıyor ve telsizden sahaya motorlu polis destek ediliyor. Buraya kadar her şey mükemmel. Bundan sonrasında kişilerden biri motordan düşüyor. O sırada orada onun başındayken bu motor ile kaçan kişi geliyor ve tarafımca Beanbag tarafından vuruluyor. Sonrasında "Aynen" gibi bir şey yazılıp arkasından kahkaha atıyor. Bundan sonra kişiyi kelepçelemek için motordan atıyorum. Kişi kaçmaya başlıyor ve bir tane daha beanbag atıyorum. Sonra kişi tekrar kaçmaya başlıyor ve tekrar beanbag atıyorum. Üzerine Tackle atıyorum. Ama kişi tekrar kalkıp tekrar koşmaya devam ediyor. Sonrasında kişi koşarak kaçıyor. Arkasına takılmıyorum. Kişiye PM üzerinden yazdığım zaman neden böyle bir şey yapıyorsun? Şikayet mi istiyorsun dediğim zaman bana rolüne devam et diye bir mesaj geliyor ve bende "Sus" yazarak role devam ediyorum. Sonrasında ise bir ihbar geliyor. "Sanchezli bir adam ateş açıyor" sonrasında ise ihbar sahibi ile konuşuyorum PM üzerinden de şu şekilde bir soru soruyorum. "O sıkan adamda maske var mıydı?" Evet cevabını alıyorum ve maske ID'ler uyuşuyor. Sonrasında ise forum hesabına bakınca her hangi bir birlikte değil. İl-legal kural ihlali. Fazla uzatmak istemiyorum. Kısacası kişinin cezasını çekmesini istiyoruz. Rol zevki bozmaktan başka bir şey yapmadı. Kişinin IC hapis ile birlikte OOC Jail almasını talep ediyoruz. ((1.26=180 dakika+ OOC jail.))

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Buradaki SS'ler kişiye Beanbag ile sıktığım yerler.

Buda gelen ihbar.

Bu da videolu hali.

Ek açıklamalar(varsa): Ben kesinlikle ceza alma tarafındayım. Kişiye ceza uygulanmalı. Yanında duran kişide kaçabilirdi. Ama o kaçmadı. Motordan düştü ve rolünü yaptı. Sende onun gibi olabilirdin. Yönetime kalmış ama ağır ceza almasını talep ediyoruz.

#1 - 18.01.2023 20:43
Merhaba refuse harici kanıt göremedim, refuseyi kabul ederim diğerleri asılsız.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 19.01.2023 04:26
Karakter birden fazla kural ihlali sebebiyle cezalandırılacak.