Konu: [19/01/2023] Dylan_Chou - Birden Fazla Kural İhlali  (Okunma sayısı 156 defa)

#0 - 19.01.2023 16:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @hatred  - Dylan_Chou

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @throme  Zharvis_Houston,  @Tonyalı  Yahir_Collier, Idlewood.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/01/2023 - 14:22 ile 14:47 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Troll,
Türkçe Terim,
Yaralı Kural İhlali (RK),
Fear RP,
Metagaming,
NON-RP,
Aktif Rolden Kaçmak (/q - /sq),
Mutliaccount.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dylan adlı karakter Idlewood bölgesine girip tüm sokak üyelerine bulaşıyor. Küfür  ediyor, agrasif rol yapıyor, vuruyor ve kışkırtıyor. Çok kez IC yollar ile sözlü uyarıyoruz. Ancak korkusuzca silahları bile görmesine rağmen role devam ediyor. Özellikle benim karakterime gelip küfürler ediyor. OOC adımı kullanarak "annemin adı özhlem olsa" gibi cümleler kuruyor. Bununla da kalmıyor ve Troll devam ediyor. Başka kişilere de, "sen ölüsün konyalı",  "Bu son şansındı Tunyali" diyor. @Tonyalı 'ya. Vuruluyor, yaralı rolü yapmıyor. Kalkıyor ve devam ediyor Küfürler ediyor, OOC uyarıyoruz ama /pmkapat komutunu kullanıyor. IC olarak laflar sayıyor ama hepsini OOC olarak vurguluyor. Savunmasında "rol yaptım ben" diye bir cümle göreceğimden eminim. Gerekli cezayı almasını ve seviyesini de göz önünde bulundurup bu kadar insanı da yakından tanıyorsa muhtemel bir  multiaccount şüphelisidir. İnceleme talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 14 Ekran Görüntülü Kanıt.

Ekran görüntüleri;: GösterGizle

RK;

Ek açıklamalar(varsa): Multiaccount  üzerine bir kanıtımız yok ancak inceleme talep ediyorum. Muhtemel birinin yan hesabı olsa gerek. İyi forumlar.

#1 - 19.01.2023 16:13
 :)
« Son Düzenleme: 19.01.2023 16:23 hatred »

#2 - 19.01.2023 18:37
Shawty Gözlerin Alev Gibii

#3 - 19.01.2023 19:00
Kullanıcı yetersiz profili sebebiyle yasaklanacak.