Konu: Ortak Nezaket / DM / GBİ  (Okunma sayısı 232 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.01.2023 18:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adonias Sirico @thexarkun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.01.2023 / 18:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket - AFK bir oyuncuya karşı saldırı rolleri yapmak. Bu durum suistimal ediliyorsa rol sonrası şikayet açılmalıdır.

Alıntı
GBİ - Tüm meslek noktaları (Idlewood Well Stacked Pizza kurye mesleği hariç.)

Alıntı
DM - Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: AFK olduğum sırada Adonias karakteri saldırmaya başlamış. Oyunu açtığımda kişi sebepsiz yere Ocean Docks'da bana saldırıyor, küfür ederek de IC'de kışkırtma uyguluyordu. Yere düştüğüm sırada araç ile üstümden geçti fakat, SS'i olmadığı için onu katmıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

AFK bulunduğumun da kanıtı :

Olayın yaşandığı saatte discord üzerinden arkadaşa yardımcı oluyordum.

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 17.01.2023 00:43
SSler yok ancak daha önceden pmden aileme,dinime ve tüm değerlerime hakaret ettiği için kendimi tutamayıp saldırdım.Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım fakat geçmişten kalan bir öfke nedeniyle o anlık bir patlama yaşadım.Bana yapılan bu çirkin şikayette tüm hususların dikkate alınmasını talep ederim.

#2 - 17.01.2023 01:08
SSler yok ancak daha önceden pmden aileme,dinime ve tüm değerlerime hakaret ettiği için kendimi tutamayıp saldırdım.Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım fakat geçmişten kalan bir öfke nedeniyle o anlık bir patlama yaşadım.Bana yapılan bu çirkin şikayette tüm hususların dikkate alınmasını talep ederim.

Karıştırdığınızı düşünüyorum, ben kimsenin değerlerine küfür etmem. Benim de dinim, ailem ve koruduğum değerlerim var. Bir çok kişi ile iletişim halindeyim, sakinliğimi ve konuşma şeklimi herkes biliyor. Ya karakter modelini benzettiniz ya da kafanızda kurduğunuz bir senaryoya inanıyorsunuz. Kanıtınız varsa sunmanızı rica ediyorum. Öylece insanları trolleyip, ardından da iftira atamazsınız. Beş seviye bir karakter ile ben ne yaşamış olabilirim? Daha dayanaklı sebeplerle gelin lütfen. Bir daha da PM'den hakaret gibi durumlara maruz kalırsanız anında şikayet açın. Kimseyi zan altında bırakmayın.
« Son Düzenleme: 17.01.2023 01:15 Lancaster »

#3 - 17.01.2023 14:30
Benim kimseyi zan altında bıraktığım falan yok 3 ay önceki olayların ssini nereden bulayım ayrıca dediğin gibi karakterinin adına benzeyen biriyle karıştırıp vurmuş olabilirim ancak %90 eminim ki o sendin %10luk payı da ss olmamasına veriyorum.Madura oynamaya hiç gerek yok.

#4 - 17.01.2023 15:47
Benim kimseyi zan altında bıraktığım falan yok 3 ay önceki olayların ssini nereden bulayım ayrıca dediğin gibi karakterinin adına benzeyen biriyle karıştırıp vurmuş olabilirim ancak %90 eminim ki o sendin %10luk payı da ss olmamasına veriyorum.Madura oynamaya hiç gerek yok.

Dediğim gibi ben kimseyle o şekil konuşmam, PM'den de iletişime geçmem herkesle. Sizinle de tartıştığımı, hatta PM'den biriyle tartıştığımı hatırlamıyorum. Daha fazla bir şey demiyorum, yetkililer değerlendirecektir. Kanıtsız işler yapmayın bundan sonra, olay anında SS alıp şikayetinizi oluşturun.

#5 - 17.01.2023 16:31
Belgeler > GTA San Andreas User Files> SAMP > screens
Bu yoldan aldığınız SS'leri bulabilirsiniz. Öyle bir şey varsa kanıtı sunun lütfen. Yaptıysam eğer ki yapmadım eminim, OOC küfürden cezamı alırım ve ek olarak da buradan özür dileyeceğim. Fakat aksiyse siz bana özür borçlusunuz.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#6 - 17.01.2023 16:55
Her şey net, karakter ceza alacak.

Artı olarak lütfen tekrar yönetimi kandırmaya çalışmayın, aksi taktirde daha farklı sonuçlar ortaya çıkabilir.