Konu: Car Robbers  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.01.2023 22:27
Hocam olayı dürüst ve sade bir şekilde anlatacağım. Benim bilgisayarım pek iyi değil. Oyundan düşebiliyorum. Bir kişi bunu fırsat bilip aracımı çaldı. Ben bu adamı bulmak için 1 saatimi harcadım ve yetkililer de hiç yardımcı olmadılar. Hatta attığım raporu Kovalanke sildi. Tek istediğim açıp biraz oyun oynayıp eğlenmekti, özür dilerim ama bir kişi de gelip bunun içine etti. Abi bunun adını da bilmiyorum ne yapacağım ben? Motor ömrünü %4 harcamış, 50 kilometre yok gitmiş adam. Ben bu adamı bulmak aracımı almak için 60 dakikadan fazla vaktimi ayırdım. Böyle iş olmaz. Lütfen birşey abi ben çok mağdurum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 16.01.2023 23:01
Sunucuda "Malum" sunucudan gelen birçok düşük IQ değerlerine sahip ve kurallardan haberi olmayan insan var. Bence sunucu daha sertleştirilmeli. Optimizasyon açısından sorunlu mapler kaldırılmalı. Gerçekten sistemi kötü olan arkadaşlara büyük problem yaratıyor. -mesela ben :D-
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 17.01.2023 00:37
Selam, oyundan düşmenizin sorumluluğunu yetkililere yükleyemezsiniz. Arabamı oyundan düştüğünde çaldılar diye rapor attıysanız silinmesi normal, biri gelip rol ile aracınızı çalmış olabilir veya direk çalıp kaçmış. Bunu kanıtlayamayız bu yüzden saçma bir konu olmuş, tek taraflı düşünmeyin lütfen. Maplarla ilgili kısmı AR-GE'de belirtin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 17.01.2023 16:24
Hocam öyle ya da böyle bunu yapmaması lazım. PM attım cevap vermedi. Durumu belirttim ve anlayışla yaklaşmasını rica ettim. Biri ben gezerken oyundan düşse, ben gidip adamın aracını alıp adam yakalayana kadar kaçarsam bu oyun zevkini batırır. Bence bu durumda bir sorun var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 17.01.2023 16:25
Ayrıca AR-GE konusunda düşüncenize katılıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 17.01.2023 17:19
Hocam öyle ya da böyle bunu yapmaması lazım. PM attım cevap vermedi. Durumu belirttim ve anlayışla yaklaşmasını rica ettim. Biri ben gezerken oyundan düşse, ben gidip adamın aracını alıp adam yakalayana kadar kaçarsam bu oyun zevkini batırır. Bence bu durumda bir sorun var.

Tekrar merhaba, sürekli roleplay kapsamında kişi sizin oyundan düştüğünüzde arabanızı vs. getirmek zorunda değildir. Sürekli roleplay roleplayın her zaman devam etmesi ve kesilmemesi gerektiğini açıklar.
Alıntı
16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 17.01.2023 19:21
Yaşadığınız talihsiz olaya  karşı üzgünüm. Crash v.b kriz anı senaryoları için ekip olarak bir şey yapamıyoruz maalesef. Aracınıza bindikten sonra aracınızı kitlemeyi size önerebilirim. Konuyu arşiv bölümüne taşınıyor. Yönetici ve oyuncu şikayeti için gerekli yerlere konu açabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok