Konu: Vincent Lazzano RK İhlali ve Retarted RP  (Okunma sayısı 329 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.01.2023 02:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincent Lazzano @Skysurge

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leon_Miller, Ulyana Poschevo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/01/2023 01:23 - 01:45 Arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5) SAVAŞ VE ÇATIŞMA KURALLARI

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır. 8 saat zaman aralığında brawl rolü gerçekleştirilebilir ancak silahlı kişilere karşı fiziksel saldırı uygulamaya çalışmak "powergaming" kuralını ihlal edecektir.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 01.25 Vincent Lazzano'yu hood baskını yaptığımız sırada vuruyoruz. Aynı gün, 01.41 sokaklarda çatışmaya dahil oluyor, RKdır, RK olmasa bile vurulduktan 20 dakika sonra sokakta avlanmaya çıkıyor niye vurduk o zaman? Maske_29357 Vincent Lazzano'dur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 12.01.2023 03:16
Boş ve aldatmaya yönelik bir şikayet. Yarın savunmasını yaparım.

#2 - 12.01.2023 16:26
Birlik yöneticilerinden birisi olarak savunma yapıyorum;

Vincent karakterini ilk başta dediğiniz gibi vurmuşsunuz fakat ikinci seferinde attığınız ekran görüntüsünde Vincent'ın illegal bir rol içerisinde olduğunu göremiyorum. Vincent karakterinin herhangi bir yumruk, silah çekme&sıkma gibi bir faaliyeti varsa buraya atınız. İşte o zaman şikayet adını taşır ve RK ihlali olur.  Vincent'in görüldüğü yer ne RONIN hoodu ne Poschevo hoodu, sıradan bir yer. Kısacası bir karakterin oradan geçmesi, oralarda bulunması gibi durumlar olsaydı kasıtlı olarak ihlal yaptığını belirtebilirdim. Vincent karakterine dair daha net bir kanıt varsa atınız. Vincent karakteri oralarda bulunması sebebiyle çıkan olaylardan ötürü PD tarafından yakalanmış zaten. Gerekirse tekrardan ileti atarak savunma yapacağım, iyi forumlar dilerim.

#3 - 12.01.2023 16:47
Adamı vurduktan 20 dakika sonra savaşa tekrar giriyor, o savaş alanında bulunması bile problemdir. RK değilse dahi NONRP. Biz adamları 15-20 dakika kalksınlar diye değil yerde kalsınlar diye vuruyoruz, kurallara uyun.

#4 - 12.01.2023 16:54
Sana anlatamadığım tek yer orasının normal bir alan olup aniden savaş alanına dönüşmesidir. Dediğin şey herhangi bir baskın, RONIN hood yakınları veyahut Poschevo hood yakınları olsa idi geçerli olurdu.Sanki on dakikadır sıcak çatışma var ve bu adam buraya mermi yetiştirip kendine ateş açıyor gibi konuşuyorsun dostum. Herhangi bir savaş alanı yok, aniden çıkan bir olayda arada görünüyor ve PD tarafından alınıyor. Savaş alanında bulunma gibi bir durum yok, sıcak çatışma yok... aniden olan bir olay. Üstte dediğim gibi daha net bir kanıtın varsa atabilirsin.

#5 - 12.01.2023 16:57
Adamı vurduktan 20 dakika sonra savaşa tekrar giriyor, o savaş alanında bulunması bile problemdir. RK değilse dahi NONRP. Biz adamları 15-20 dakika kalksınlar diye değil yerde kalsınlar diye vuruyoruz, kurallara uyun.
Biz de Leon Miller'i Boris karakteri helikopterle geldiğinde Leon sultanlara binip elinde DG ile koşsun diye vurmuyoruz ama koşuyor. Birini vurmadığı için şikayet açmıyoruz. Ya da vurduğumuz adamlar rehinelikten çıktıktan sonra köşeyi dönünce koşsun diye vurmuyoruz. Hepsini de güzel dille uyarıyoruz. Ama siz yapınca adamlarını bu kadar uyarıyor musun?

#6 - 12.01.2023 17:14
Biz de Leon Miller'i Boris karakteri helikopterle geldiğinde Leon sultanlara binip elinde DG ile koşsun diye vurmuyoruz ama koşuyor. Birini vurmadığı için şikayet açmıyoruz. Ya da vurduğumuz adamlar rehinelikten çıktıktan sonra köşeyi dönünce koşsun diye vurmuyoruz. Hepsini de güzel dille uyarıyoruz. Ama siz yapınca adamlarını bu kadar uyarıyor musun?
Sizde ESP ile güvenli bölgede adam vurup kaçırınca şikayet açmıyoruz role uyuyoruz değil mi?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

#7 - 12.01.2023 18:16
Sizde ESP ile güvenli bölgede adam vurup kaçırınca şikayet açmıyoruz role uyuyoruz değil mi?                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Kardeşlik ben ondan bahsetmiyorum hani oraada bloklarda cumhunt yardımı ile bizim çatımızı izlediğinizde. Bizim adamlar gelince elin ayağınız titreyerek girdiğin evden tekrar çıkıp üstüne kapı kilitlendi ya hani orada  düştün. Sonrasında Boris, Devante, Buğra(Yeni karakterinin ismini bilmiyorum) ve birliğinizdeki bir yetkili helikopterle boş çatı basarken. İki tane sultan ile en önde Lucifer Pyatrow bu açık saçlı deri ceketli skini ile sen siyahlar içinde elinde deagle koştun ya. Vurulduktan iki saat sonra. Ama biz arkadaşı pm yoluyla uyarmak yeter dedik ya. Sonrasındaki gün köşeyi döner dönmez "hoplayı ver çekirge zıplayı ver çegirge" müziği çalarak bıdı bıdı bıdı zıplıyordun ben de seni /pm yoluyla köşeyi döner dönmez koşma diye uyardım hatırladın mı? Ben bu olaylardan bahsediyorum.  Üstüne üstlük ESP kulanmakla suçluyorsun. Varsa Vice RolePlay bünyesinde hile açtığımızın kanıtı şikayet açarsınız. Benim aylar öncesindan garaja girip açılan şikayetlerle ban yememden sonra kanıt at atacaksan. Ben zaten ban yedim o suçlamalardan.
« Son Düzenleme: 12.01.2023 18:22 tr_ouz »

#8 - 12.01.2023 18:32
Kardeşlik ben ondan bahsetmiyorum hani oraada bloklarda cumhunt yardımı ile bizim çatımızı izlediğinizde. Bizim adamlar gelince elin ayağınız titreyerek girdiğin evden tekrar çıkıp üstüne kapı kilitlendi ya hani orada  düştün. Sonrasında Boris, Devante, Buğra(Yeni karakterinin ismini bilmiyorum) ve birliğinizdeki bir yetkili helikopterle boş çatı basarken. İki tane sultan ile en önde Lucifer Pyatrow bu açık saçlı deri ceketli skini ile sen siyahlar içinde elinde deagle koştun ya. Vurulduktan iki saat sonra. Ama biz arkadaşı pm yoluyla uyarmak yeter dedik ya. Sonrasındaki gün köşeyi döner dönmez "hoplayı ver çekirge zıplayı ver çegirge" müziği çalarak bıdı bıdı bıdı zıplıyordun ben de seni /pm yoluyla köşeyi döner dönmez koşma diye uyardım hatırladın mı? Ben bu olaylardan bahsediyorum.  Üstüne üstlük ESP kulanmakla suçluyorsun. Varsa Vice RolePlay bünyesinde hile açtığımızın kanıtı şikayet açarsınız. Benim aylar öncesindan garaja girip açılan şikayetlerle ban yememden sonra kanıt at atacaksan. Ben zaten ban yedim o suçlamalardan.
Burası yeri değil kardeşim başkası adına açılmış şikayet bunun adına bir şey açılırsa orada savunmalar yapılır seviliyorsun.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#9 - 13.01.2023 01:23
Selamlar.

Karakter yaralı kural ihlali sebebiyle cezalandırılacak.