Konu: Angel Lively - Fear RP İhlali  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.01.2023 01:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Angel_Lively @Emma_Reece

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kordelya_Lagunova

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/01/2023 23:00-23:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Onaylı Poschevo Hood'unda 10-11 yaşlarında çocuk karakter rolu yapan arkadaşımızı bir çok kez uyarmama rağmen bölgede taşkınlık çıkarıyor, bunun üstüne "seni döverim" tarzı cümleler kuruyor. Bunun üstüne beni "amcasına" şikayet edip tutuklanmama sebep oluyor ki bu konuda vcpd şikayet bölümüne açıldı. Şahsın fear-rp yapmaması sebebiyle şikayet açıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklamam yok, iyi forumlar/roller.

#1 - 08.01.2023 11:17
@Emma_Reece 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#2 - 08.01.2023 21:39
Şahidim zaten SS'de gayet açık. Hood sınırları içerisinde telefonla birini arama rolü yapması dahi fear rp kuralına ihlale girer. O bölge korkması gereken bir bölge, sınırları haritada çizilmiş gayet açık. Çocuk rolü yapılması korkusuz karakterler yönetilebileceği anlamına gelmez aksine daha çok korkar ve aramaya yeltenemez.

#3 - 09.01.2023 12:56
Karakter ceza alacak.