Konu: Hannah Schultz - Retarted RP, Car Ramming, Non RP  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.01.2023 02:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hannah_Schultz @licarfardx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leon_Lavrov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videolarda görülebilir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Onaylı hoodumuzda takılırken, arkadaş birden gelip kaldırıma çıkıp araçla yaklaşık üç-dört kişiyi eziyor ilk önce.
Araçla bizi ezdikten sonra yanına gidiyoruz. Neden böyle bir şey yaptığını öğrenmek istiyoruz. Telefonuma bakıyordum dedikten sonra "Bu bilerek oldu ama" diyip tekrardan Leon karakterini doğru kırıyor.
Rol olmadan amaçsızca ezmesi aracı döndürmesi dalga geçmesi Retarted RP ve Non RP ve Car Ramming yaptığını gösteriyor. Araçla bir topluluğu eziyorsun ve hiçbir şey olmamış gibi basıp gidiyor arkadaş. Başlangıçta yaptığı şeyler gördüğünüz üzere Poschevo'nun onaylı hoodun'da yapılıyor. Fear RP yapmayan bir arkadaş. Buna dikkat etmenizi isterim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
 Araçla yaklaşık üç-dört kişiyi eziyor ilk önce. Videoda görebilirsiniz; https://streamable.com/vwd6el.
Sebebini öğrenmek için yanına gidip soruyoruz. Onaylı Hoodta hala kendisi;
Alttaki ss'te gördüğünüz üzere "Bunu bilerek oldu ama" diyor.

https://streamable.com/dqd9qd Bu video'da görebileceğiniz üzere yaptığı rolsel hataları kabul ediyor. İnsanları ezip, araçla car ramming yapıp neden böyle bir şey yaptığının sorusuna "Keyf" yazıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Neden yaptığını gayet iyi biliyorum aslında, kendisi eski bir ronin üyesi. Burada ronin'e karşı bir şey söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Kendini zeka sahibi biri olarak görüyor anladığım kadarıyla. Hoodta ezdiği kişiler ayrılmış eski ronin üyeleri aralarında bir tartışma oldu ve bizim birliğimize katıldılar. Bir haftaya yakındırda bizlerle. Kendince bizi ve bizlere katılanları trollemeye çalışıyor. Ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 08.01.2023 03:14 Azune »

#1 - 08.01.2023 03:06

Sonradan gördüm, ek olarak bunuda görmenizi isterim. Kendisi polislere kadar taşıyor olayı. Bizle uğraşıp zekasıyla bir şeyler başarmaya çalışıyor. OOC Kin güdüyor anladığım kadarıyla bizle oynamak isteyen arkadaşlara. Neden kapanan KASPAROV birliğinde onu da anlamış değilim.
« Son Düzenleme: 08.01.2023 03:09 Azune »

#2 - 08.01.2023 11:53
@licarfardx 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#3 - 08.01.2023 20:06
sizi tanimiyorum birliginizin adını da simdi ogrendım rp'e aylar.. aylar sonra girdim yeni oyuncuları tanımıyorum zaten birlikler arası olayları da pek bilmiyorum ne dediğinizi anlamadım ceza verılsın arkadaslar sevınsın :manifdog
« Son Düzenleme: 08.01.2023 20:09 licarfardx »

#4 - 09.01.2023 13:01
Karakter ceza alacak.