Konu: Dierk Kielholz - Meta, Refuse RP, Trolling  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.01.2023 13:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dierk Kielholz - Nc atmış sanırım arkadaş :D

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Callum Lamont - @Johnathan_James

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP -

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar durduk yere bir anda bizlere salça olmaya başladılar. Boş boş küfür etmeler, nereye gitsek bir takip etmeler. En sonunda dayanamayıp bu arkadaşa tokat atıyorum, arkadaş sadece kahkaha atıyor.  :garip: Öbür ss'te ise, arkadaş Callum'un adını bilmemesine rağmen Callum'a adı ile hitap edip, küfür ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşla hiçbir rolümüz olmadı, arkadaş Ganton ile aramızda olan olayı bitirmemize rağmen, onlarla zamanında dönen rolleri tekrardan gün yüzüne çıkarıp, bu konu hakkında roller yapıyor. Rol demek saçma olur, rol yapmış gibi yapıp trolle sürüklüyor. 2. ss'te görüldüğü üzere Callum'a "Tanrını sikecekler, Callum" diyor ve biz ona saldırmaya giderken polis aracının yanına giderek "Hey, ne yapıyorsun?" diyip polislere sığınıyorlar. Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 05.01.2023 18:04
@KATİTHEGREAT Savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 05.01.2023 19:54
Henüz banlanmamaları beni sasırttı, hâlâ toksikliyor. Ganton ile savastıklarında ben de izliyordum, oradan biliyorum olayları, ek olarak kanıt göremiyorum. olayı kendileri baslatıyor, kanıtlarımda saatini görebilirsiniz. vurduklarında lagım vardı, naber dedikten sonra atacaktım, arkadaslar benden önce yazmış. burayı doldurmaya gerek yok, sonuclanabilir.

#3 - 05.01.2023 19:58
Referans olsun, surada bir yerde kalsın

#4 - 05.01.2023 20:57
Henüz banlanmamaları beni sasırttı, hâlâ toksikliyor. Ganton ile savastıklarında ben de izliyordum, oradan biliyorum olayları, ek olarak kanıt göremiyorum. olayı kendileri baslatıyor, kanıtlarımda saatini görebilirsiniz. vurduklarında lagım vardı, naber dedikten sonra atacaktım, arkadaslar benden önce yazmış. burayı doldurmaya gerek yok, sonuclanabilir.

O olayın geçmişini de atsana 😆 savunma bile gerçekleştirememişsin. Lamont diyen arkadaştan da şikayetçiyim. Callum diyen kişiden de. Şikayete onları da etiketlerseniz sevinirim. Arkadaşlarla bir an da düşman olduk. İsim geçirme olayı dönmedi aramızda. Onları da şikayete etiketlerseniz sevinirim. Arkadaşın da savunması hala geçersiz kalıyor. @breackner

#5 - 05.01.2023 21:08
Herif ic hiç bir şekilde adımı bilmiyor ve gelmiş burada "hala banlanmamalarına sasirdim."  diye geveliyor, meta yaptığın çok belli. Orada sana motorla birlikte toplam 3-4 tane tokat attık, sen gülüp geçtin. Kural ihlali yapma kankss.

Şimdi diyeceksin ki Dayvon'dan duydum, o da benim adımı bilmiyor. Bildiğine dair bir kanıtı varsa bu şikayete sunsun. Lamont diyende var, adımı bilseler neyse fakat soyadımı nerden biliyorlar?
 O:-) O:-) O:-)
« Son Düzenleme: 05.01.2023 21:10 Johnathan_James »

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#6 - 06.01.2023 02:28
Selamlar.

Şikayet kanıtları yetersiz. Sunulan kanıtlar doğrultusunda yapılan savunmaya göre ceza verilmeyecek.