Konu: Killion Wilkins Hile Şüphesi  (Okunma sayısı 383 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.12.2022 00:59
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Killion_Wilkins @meta
Olaya dahil olan şahit karakter adı: AGB üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Killion karakteri ile husumetliyiz. Mekanda olan arkadaşımız sms atarak bizi çağırıyor. Mekana girdiğimizde başta kişinin yaklaşık 15 dakika boyunca afk attığını görüyoruz. Ardından arkadaşları etrafına geldiğinde role girdiğini fark ediyoruz. Kavga çıkarıyoruz. Killion karakterinini canı 5 kişi vurmasına rağmen bitmiyor. Ben dahil diğer arkadaşlarımın canının gitmesi ve Killion'un gitmemesi açıkçası bizde şüphe oluşturdu. Gerekenin yapılmasını istiyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
&ab_channel=vlone71

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin meta yaptığını da düşünüyoruz, admin role bakıp anlayabilir. AFK olduğu halde arkadaşları geliyor kulağına fısıldıyor. Tekrar o da fısıldıyor ve diğer iki arkadaşıyla beraber bizimle role giriyor. Video'nun full hali mevcut. İstenirse atarım.

#1 - 27.12.2022 01:07
samp desync, kolay gelsin. genel samp bugu, bunu da ben öğretmeyeyim hayatım sana  :-* :-*

elimde bir video olsaydı bunu anlayabilirdiniz, orada kendi ekranınızda her biriniz farklı şekilde düşürüyor, yerimi değiştirip itiyor. sizde yerimde sabit kalmışım fakat siz saldırdığınızda desk arkasına geçip dolaştım, bunu oyun senkronize edemediği için hasar vuramıyorsunuz. öncesinde afkyken canımı zaten yeterince vurup düşürmüşsünüz, afk adamla rol girip utanmadan şikayet mi açıyorsunuz birde?  :manifdog:
« Son Düzenleme: 27.12.2022 01:10 meta »

#2 - 27.12.2022 01:35
samp desync, kolay gelsin. genel samp bugu, bunu da ben öğretmeyeyim hayatım sana  :-* :-*

elimde bir video olsaydı bunu anlayabilirdiniz, orada kendi ekranınızda her biriniz farklı şekilde düşürüyor, yerimi değiştirip itiyor. sizde yerimde sabit kalmışım fakat siz saldırdığınızda desk arkasına geçip dolaştım, bunu oyun senkronize edemediği için hasar vuramıyorsunuz. öncesinde afkyken canımı zaten yeterince vurup düşürmüşsünüz, afk adamla rol girip utanmadan şikayet mi açıyorsunuz birde?  :manifdog:
AFK adam'ın arkadaşları yanında belirip ona fısıldayınca mı role giriyorsun tatlım? Güzel bahaneymiş.  :'( :manifdog

#3 - 27.12.2022 01:39

AFK adam'ın arkadaşları yanında belirip ona fısıldayınca mı role giriyorsun tatlım? Güzel bahaneymiş.  :'( :manifdog

tarafımdan daha fazla yanıt gelmeyecek, gerekli savunmamı yaptım. sonuçlanabilir :sampanya:

#4 - 28.12.2022 09:05
Olayın içerisinde bulunduğum için yazıyorum

Arkadaştan kastın yanına iş konuşmaya gelen, daha önce denk gelmemiş karakterleriz. Bahsettiğin "videonun tamamı" ile de bunu görebilirsin, mekana girip bir süre takıldıktan sonra arkadaşın yanına gidiyorum. Diğer çocuk (Drake Lee) zaten olayın başından beri o mekanda, diğer oyuncular ile rol yapıyor. Kimse ( @meta  ) tarafından gelen herhangi bir mesaj (ic, ooc) üzerine oraya yanına gitmiyor. Ki bahsettiğim gibi karakterlerin tanışmışlığı da yok. :garip:

O esnada sunucuya giren lagın tarifesi yok, yeri geldiğinde sizin arkadaşlarınız da hit yemiyor orada. Videonun başında bende yemiyorum. İnsanlar havaya yumruk sallıyor. En az 10 dakika boyunca sunucu düzelmiyor. Bunun sizde farkında olup neden algı yaratmaya çalışıyorsunuz? Bu kadar basic şeylere şikayet açma isteğinizi anlayamıyorum.

Dipnot: Arkadaş pub tarzı mekanlarda sürekli afk atan bir kişi, görüyordum ve zaten benim ona ilk fısıldamamdan 5-10 dakika (net hatırlamıyorum) gibi bir süre sonra geri dönüş yapıyor. Ben yanına yaklaştığımda da halen afk olmaya devam ediyordu yani. Elinde videonun tamamı varsa önce kendin izleseydin ya şikayet açmadan.  :D
« Son Düzenleme: 28.12.2022 09:23 inf aka dancin' w elegy »

#5 - 04.01.2023 04:48
Şikayet açılmak için açılmış, rolde kalması gereken bu düşmanlık, OOC'ye dönüşmüş gibi gözüküyor. Sizler düşman değilsiniz, Killion karakteri ile Ali Veli Mehmet karakterleri düşman. Böyle boş beleş şikayet açmaya devam edecekseniz birbirinize karşı, bu kanallara mesaj atma özgürlüğünüzü kısıtlamam gerekecek. Çeki düzen verin, mix yapmayın. Olgunlaşın. Karakterlerinize dönüşmeyin. Bunun bir oyun olduğunu unutmayın.