Konu: Alex Vorties- Powergame-Non Rp  (Okunma sayısı 90 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2023 20:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @iixlosty Alex Vorties

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @hissizleştim @Jacker @aaytug

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Örnekler
- Bir otobüsü tutup fırlatmak
- Yüksek bir yerden atlamak ve atlama sonucu yaralanma gibi sonuçlarını yok saymak
- /me ile verilen hareketten alakasız veya aşırı bir hareket gerçekeştirmek: (Örneğin /me silahla bacağına ateş eder. belirtildikten sonra oyuncuya art arda ateş edip sistemsel bayıltmak)
- Normalde beyaz bir karakter kullanıp siyahi skin seçmek, çatışma için hitbox küçük skinler kullanmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar. İyi forumlar. Oyunda normal bir şekilde ilerlerken bir destek geliyor ve kavga olduğu söyleniyor sonrasında gidiyoruz ve telsizden söylenenlere göre kadını tutuklamamız gerekiyor. Sonrasında kişi aracına atlayıp kaçıyor. Buraya kadar her şey normal. Sonrasında uzun bir kovalamaca başlıyor ve kovalamaca düzgün bir şekilde ilerliyor. Buraya kadar da her şey normal. Sonrasında kişi off-road yaprak kaçmaya çalışıyor ve birden bire yüksek bir yerden aracını aşağı atıyor ve araç aşağı düşerken F basıp araçtan iniyor. Sonrasında kişiye PM üzerinden "Güzel ihlaldi şikayet açılacak." tarzında bir cümle kuruyorum ve bana gelen cevap" Orada deniz olmadığını bilmiyordum. Bu ihlale girmez." Öncelikle oyunda harita diye bir kavram var ve su olan yerler mavi olarak gözüküyor. Bu savunma kabul edilemez. Gerekenin yapılmasını istiyoruz. Kişi bir level. Ayrıca Rol destek almalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/4yp4po

Ek açıklamalar(varsa): Yönetim kararına bağlı fakat ceza almalı.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#1 - 03.01.2023 04:34
Karakter ceza alacak.