Konu: Taratov Latarov PG, emotesiz işlem, rk.  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.12.2022 03:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Taratov Latarov @4D1LL
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Fregeor Vincenzo Stefano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.12.2022 / 02:00 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Yaralı kural ihlali. RK

Emotesiz işlem.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş sanchez ile maskeli bir şekilde beni bir süre takip etti, ben durunca ateş açmaya başladı ve kendisini vurup yaralıya düşürdüm. Mekana kaldıracaktık fakat hiçbirşey olmamış gibi motoruna binip kaçtı. Üstüne sıkmadan önce emote vermedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şimdi biliyorum çilek yememe laf edeceksiniz ama aktif çatışma içerisinde yemedim çatışma bittikten sonra aracımın içinde yedim bu da gayet normal.

#1 - 24.12.2022 04:00
Arkadaş sunucuya sadece DM için giriyor olmalı ki, karakterlerimizin savaştığı her birliğe dahil oluyor. Şahitliğimi onaylıyorum. Ayrıca yapılan bu ihlal gerçekten bilmeden yapılmış olamaz bile isteye ihlal yapıyor, yapılan kaçıncı ihlalleri bilmiyorum ama  artık gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

#2 - 24.12.2022 14:12
@4D1LL 24 saat içerisinde savunmanızı yapın.

#3 - 25.12.2022 01:18
emote var kanka görmüyon mu? savunmam bu kadar emote var rol yapıldı teşekkürler

#4 - 25.12.2022 01:21
Arkadaş sunucuya sadece DM için giriyor olmalı ki, karakterlerimizin savaştığı her birliğe dahil oluyor. Şahitliğimi onaylıyorum. Ayrıca yapılan bu ihlal gerçekten bilmeden yapılmış olamaz bile isteye ihlal yapıyor, yapılan kaçıncı ihlalleri bilmiyorum ama  artık gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Ne anlatıyon bro, sen sakin misin? Nerede tüm çatıştığın birliklerde varım şaşalandın galiba,  TATAKİ TATAROV HER YERDE SANIRSAM HA?

#5 - 25.12.2022 01:27
emote var kanka görmüyon mu? savunmam bu kadar emote var rol yapıldı teşekkürler

Kurallar sabittir dostum bunları esnetemezsin. Emote verdin diye yaralıya düştükten sonra motora binip kaçma hakkın olmuyor.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#6 - 27.12.2022 18:36
Karakter ceza alacak.