Konu: Jackie Galoffini - Non RP  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.12.2022 12:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @aliemmo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Şahıs çatışmaya giriyor, çatışmada canı 15 olarak kalıyor. Adamı vurduktan hemen sonra çilek yemeye başlıyor, canını fulleyip sanki kendisi hiç mermi yememiş gibi davranıyor.
Yaralıya düşmemiş olabilirsin, fakat hood bölgesinin hemen yanındasın. Belki biri gelip silahına davranacak? Kendisi de 15 cana kadar düşmüş, yani epey bir mermi yemiş. O kadar mermi yiyip, hiç bir şey olmamış gibi arabasına binerek çilek yemeye devam ediyor.
NonRP kural ihlalini çiğniyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
•(Çatışmada 15 canı kalana kadar mermi yiyiyor.):
Spoiler: GösterGizle

•(Çatışma bittikten sonra hiç bir şey olmamış gibi arabasına binip çilek yiyiyor. Can fullemek adına):

•Örnek şikayet:(Aktif rol sırasında can yükselten ve diğer oyuncunun size verdiği hasarı hiçe sayan rollere girmek tamamen Non-RP'dir.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.12.2022 15:16
Fazla bir savunmaya gerek yok çatışma bittikten sonra çilek yedim bu kadar basit. Hood bölgesinin hemen yanındasın diyorsun, senin hood bölgen mi? Hayır.

Oyun kurallarında çatışma bittikten sonra yiyecek tüketemezsin gibi bir kural göremiyorum. O alıntıladığın NonRp kısmınd da böyle bir şey yok. O yiyecekler can doldurmak için eklenmiş, neden kullanmayayım? Çatışma bittikten sonra kendi aracımın içinde yiyorum ki sistemsel yaralıya bile düşmedim. Ama alıştık artık her düşmenizde gidip şikayet açmanıza. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 24.12.2022 15:29 aliemmo »

#2 - 24.12.2022 16:31
Çatışmada ol ya da olma, sen 3 saniye önce mermi yiyip. Hiç bir şey olmamış gibi şuradan ağzıma bir çilek atayım diyerek karakterin mermi yememiş gibi davranamazsın.  Karakterin de yara aldı, sadece baygına düşmedi.
Çok basit bir örnekle oradan herhangi bir PD geçmiş olsaydı, sen ona karşı 15 canla çatışmak yerine 156 canla çatışmaya girecektin. Bu da üstünlük sağlıyor. Bu enerjiyi sana çilek veremez, sürekli Rol ile senin karakterin de mermi yedi. Buna göre rol yapmak zorundasın, PD'ler bile yaralıya düşmedikleri halde mermi yerlerse önce yaralarını tedavi eder, öyle rol yaparlar. Karakterin mermi yememiş gibi davranarak Non-RP ihlalini hiçe sayıp çilekle canını dolduruyorsun.
« Son Düzenleme: 24.12.2022 16:33 Kasimer »

#3 - 24.12.2022 17:31
Çatışmada ol ya da olma, sen 3 saniye önce mermi yiyip. Hiç bir şey olmamış gibi şuradan ağzıma bir çilek atayım diyerek karakterin mermi yememiş gibi davranamazsın.  Karakterin de yara aldı, sadece baygına düşmedi.
Çok basit bir örnekle oradan herhangi bir PD geçmiş olsaydı, sen ona karşı 15 canla çatışmak yerine 156 canla çatışmaya girecektin. Bu da üstünlük sağlıyor. Bu enerjiyi sana çilek veremez, sürekli Rol ile senin karakterin de mermi yedi. Buna göre rol yapmak zorundasın, PD'ler bile yaralıya düşmedikleri halde mermi yerlerse önce yaralarını tedavi eder, öyle rol yaparlar. Karakterin mermi yememiş gibi davranarak Non-RP ihlalini hiçe sayıp çilekle canını dolduruyorsun.

Çatışma bitmiş, hooduma dönüyordum dönerken yedim. Taratov'un kalkıp motora bindiğini görünce ss çekmek için döndüm ve ss çektim sonrasında kovalamadım zaten. Sonrasında herhangi bir çatışma rolüne girmedim. Vincenzo Stefano karakterine de Taratov'u mekana kaldırmasını söyledim.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 26.12.2022 01:12
Karakter bu seferlik uyarılacak. Tekrarında ceza verilecek.

@aliemmo Çilek yiyeceğiniz zaman çatışma ortamıyla alakasız ve bir süre geçmiş olması gerekiyor. Bunun tekrarlamayın.