Konu: [25.12.2022] Tyzee McDaniels - Mixing  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.12.2022 01:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee McDaniels ( @Vicdansız34 )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

- /me, /do gibi somut hareket ve durumları belirten kanallar üzerinden OOC bilgi verilmemelidir.
- /me vurduğu adama bakar. (diğerleri vurduğunu bilmiyor)
- /me daha önce geldiği sahilde birasını içer.  (daha önce gelip gelmediğini diğerleri bilemez)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Operasyon yaptığımız sırada, bölgeden kaçan arkadaşın bir süre sonra motoru pasif duruma düşmüş. Araç dışında koşuyordu onu vurduk. Daha sonrasında başkasına PM atacağına sanırım bana atmış. Operasyon anında da bölgeden kaçarken MIX yaptıklarını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/852965282397290506/1056336928221450340/samp_24_12_2022_23_04_08.png

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılırsa sevinirim.

#1 - 25.12.2022 02:14
Merhaba,
Hayır yanlış kişiye atmadım, atmak istediğim kişi tam olarak sendin. Attığın görüntüye bakılırsa başkasına yazıyorken yanlışlıkla sana yazmışım gibi bir algı oluşması çok normal. Olayı çarpıtarak anlatman çok yanlış, öncesini ve sonrasını neden anlatmıyorsun veya görüntülerle desteklemiyorsun? Evet, kaçarken vuruldum ve kelepçeleyip araca koydunuz. Beni araca bindirdikten sonra aracın sürücüsü seni almadan gidiyordu sonra geri gelip aldı. Bunun üzerine ben sana onu dedim, "beni aldılar, senle işleri bitti firar" diye. Olay öncesinde attığım görüntülerde ise Lewis Andriacchi karakterinin bana arabasına atlamam gerektiğini söylüyor, neden metagaming yapayım? Olaya nereden ve nasıl baktığına göre değişiyormuş değil mi? Maalesef bu olay anına ait görüntüm yok ama chatlog kaydım var, ek olarak %99 bodycam kaydın o anda açıktı. Videoyu kesmeden olduğu gibi atarsan gerçek ortaya çıkmış olur.
Chatlog: GösterGizle

Olay öncesi: GösterGizle

#2 - 25.12.2022 02:17
Şikayet kapanabilir. Farklı bakış açıları.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 25.12.2022 03:06
Şikayet istek üzerine kapatıldı.