Konu: Jonathan_Argent bir çok kez RK ihlali + /b + Fear RP ihlali  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.12.2022 05:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jonathan_Argent @argentby

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK, /B, Fear RP ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ilk SS'de gördüğünüz gibi dayak yiyior, daha sonrasında role uymuyor ve /b bölüyor. 2. SS'de bunu yapmaya devam ediyor, uyarılarımızı hiçe sayıyor.  3. SS'de emote vermeden kalkıp koşmaya başlıyor yaralı olmasına rağmen.
4. SS'de bölgemize misafirlerimiz geliyor onlara küfür ediyorlar sopa çekiyorlar, saate bakarsanız hala RK'lılar ayrıca sayıca üstün durumdayız Fear yapmak yerine küfür edip sopa çekiyorlar. 5 SS'de ise tekrar tekrar RK'yı hiçe sayıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın RK kuralıyla alakalı bir sorunu var galiba, daha bir kaç gün önce RK'dan şikayet oluşturmuştum ve jail yemişti. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=140400.msg944330#msg944330

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#1 - 22.12.2022 19:03
@argentby en kısa sürede savunma yapın lütfen.

#2 - 22.12.2022 20:26
Lütfen arkadaşada işlem yapın hatalı emote kullanımı var. Ve rk ihlali yapmadım saatler geçmişti üzerinden.

#3 - 23.12.2022 03:55
Lütfen arkadaşada işlem yapın hatalı emote kullanımı var. Ve rk ihlali yapmadım saatler geçmişti üzerinden.

Eğer hatalı bir emotem varsa şikayet açabilirsin. Ayrıca kuralları daha iyi okumanı tavsiye ediyorum, RK 8 saat bir süre zarfında geçerli. Sen 2 saat bile olmadan bize dalarak ve küfürler ederek bir çok kez bunu ihlal ettin. İyi roller.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 23.12.2022 11:16
Selam.

Karakter ceza alacak.