Konu: Federico Abruzzi - /b + Fear RP  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2022 01:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @van der godefroy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /b - Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Normalde rollerde ihlal mevcutsa arkasından şikayet açılır. Tıpkı bizim yaptığımız gibi. Bu arkadaş RK yapıyor, RK yaptıktan sonra tekrar düşüyor. Bu kez /b üzerinden anlamsız şekilde mesaj savuruyor.
Role uymadığı için @Scealten 'e mesaj atıyoruz, kendisini uyarınca bu kez rolü sürdürüyor.
Rolden sonra

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
•Şahısın vurulduğu ekran görüntüsü:
Spoiler: GösterGizle

•Aktif rolde /B üstünden chat yapıyor.

•Fear RP ihlali, şahıs kaçırılıyor. Arabada 4 silahlı kişi varken sergilediği rol ortada.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Şahıs onaylı birliğin yetkili karakteri, kendisini R1 çekmişler. İşlem yönetim gözünde değerlendirilirse seviniriz.

#1 - 18.12.2022 01:24
admin uyardı zaten, fear rpmi gayet güzel uyguladım. Neden rolün tamamını paylaşmıyorsun… yaralı bir karakter konuşamaz diye bir kural yok

#2 - 18.12.2022 01:27
Admin seni kaçırma rolünden kaçmaya çalıştığın için uyardı. @Scealten
Rolün devamında araba içerisindeyken yaralı konumdayken sergilediğin üst perdeden konuşma stilidir. Yani kaçırılan bir karakter böyle konuşmalar sergileyemez, Fear rp uygulama zorunluluğun var.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#3 - 18.12.2022 01:46
/B kapsamında karakter RK cezasını arttırımlı bir şekilde aldı. /B konusunda işlem olmayacak.

Fear RP konusunda da bu seferlik uyarıyorum, tekrarında ağır bir yaptırım alabilirsiniz.